• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

witam i ja :)

niedawno wstalam , matko ludzie nie maja umiaru siedzieli do 4,30 :angry: moj m oczywiscie o 2 zwinal sie do spania bo powiedzial ze zasypia i idzie ,proponowalam im zeby zostali na noc i poszli spac a rano pogadamy to oni nie, siedzieli i siedzieli buuu

bietka mam spodenki :-p rozmiar 40 i powiem tak , pewnie weszlabym w 38 bo sa troszke luzne w dupce i w udach ale to maja byc wygodne spodnie na luzie i wole zeby byly troszke luzniejsze , ale powiem Ci sa ekstraaaa DZIEKUJE ZE MI JE POKAZALAS :happy2: chyba przekonam sie do c&a

MILEGO DNIA :)

reklama
ja tez chyba kupie te spodnie ale na mnie to 44 bedzie malo :(

Julka ma juz spacerowke :) w gondoli juz byla meka z nia jezdzic bo chciala siadac piszczala i w ogole. wiec zmienilismy na spacerowke ale jeszcze 1 spacerku nie zaliczylismy

jestem :)
kupilam te rybaczki :) rozm 40 sa opiete ale 42 byl worek. mysle ze podczas noszenia i tak sie naciagna. aaaa i kupilam tez stroj na hipopotama. 2 czesciowy :) w tesco kupilam bo mielismy kupon ze przy zakupie ubran z F&F za 70zl 15zl rabatu no i moj stroj kosztowal 71 a ze mialam -15zl to 56zl zaplacilam :) kupilam malej emulsje z filtem 50 do opalania tzn zeby sie nie opalila hiih.

smerfetko Twoje sie nie rozciagna a moje tak :) bo ja mam opiete na tylku haha

wlasnie gadalam z kumpela i mowila ze ja brzuch boli i plecy no to jej powiedzialam ze ma jechac kupic test ciazowy . z poczatku nie chciala ale pojechala i kupila i tadammmmmm bede ciocia :))))) a ona nie wierzy hehe. mowi do mnie ze chyba cos sle nasikala ze jej dwie krechy wyszly :-D a krechy ma piekne grube hihi.

smerfetko no tez sie usmialam. jeszcze z tydzien popracuje i na L4 pojdzie bo ona jest nauczycielka w przedszkolu a wiadomo jak w przedszkolach. lepiej dmuchac na zimne. dowiedzialam sie pierwsza hihi. jeszcze jej chlopak nie wie nawet.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry