• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
u nas jest tylko nakaz ze 6tygodni przed planowana data porodu juz nie mozna pracowac ale ... to juz jest liczone z macierzynskiego i to wydaje mi sie najbardziej niesprawiedliwe .

oj tak macie dluzszy macierzynski u nas wynosi tylko w sumie 15 tygodni z czego 6 wykorzystujesz przed porodem to pozniej zostaje Ci 9tygodni ale to tylko ten plus ;-)

jestem :)
czuje się jak wielki schab :-D obiad dwudaniowy u mamy , szarlotka na deser :rofl2::baffled: OMG jaki ten weekend kaloryczny - od jutra marchewki :-D:tak::tak::tak:

smerfie bardzo się cieszę :* moje się nie naciągnęły :-)
bobo nie martw się moje też mnie opinają - widziałaś na g ?

bobo :-D:-D:-D sexi ciało :-D:-D:-D teraz jest sexi po schabiku u mamy - weź, błagam Cię ... czuje się tak ociężale - moje są bardzo opięt
smerfie fajnie, tylko mama źle się czuje, rzuca palenie ... tydzień nie pali, ma zawroty głowy, wkurzona jakaś chodzi - ona zdaje sobie z tego sprawę, i my też ale musimy wytrzymać aż jej te toksyny z organizmu zejdą i zacznie normalnie funkcjonować - pali elektronicznego papierosa, wierzę że jej się uda
najgorzej ma tata na codzień :-D:-D biedny , na nim się wyżywa :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry