• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Anisiaj &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za karmienie piersią!!!
No a obiad bardzo romantyczny,mmmmm jak marzenie,hihi!!!
Marta jak paczka odebrana,czy jutro?Na drugi raz jak ten od paczek będzie się do ciebie uśmiechał,to daj mi znać,to ja przyjadę i zetrę mu ten głupawy uśmieszek z ryja!!!

reklama
jestem

babcia pojechała , u pediatry wszystko OK, teraz walczymy bo chyba nam się spać nie chce .... :baffled: na szczęście m - się z nim zabawia ... ciekawe kto pierwszy uśnie :-D

padam, zaraz na wspólnej, prysznic i łóżeczko

jestem po 2 dniowej nieobecnosci :)

wczoraj nie mialam neta bo cos nawalilo , ale w pracy czytalam dobrze ze produkcja minimalna hehe
Ja wrocilam od gina monitorujemy cykl i zobaczymy , mam sie zastanaowic nad inseminacja jesli nie mam sily walczyc o naturalne zajscie w ciaze. musze poczytac bo zielona jestem w tym temacie.

anisiaj BRAWO :) niedlugo bedziesz miala tyle pokarmu ze caly zlobek bys wykarmila &&&&

bietka dobrze ze u pediatry wszystko OK . Buzi dla Igorka :*

bobo czekamy :* tak jak anisiaj napisala MY tez tu jestesmy ...

Marta ja nie podpisuje sie pod ta ankieta bo nie lubie takich akcji , kurcze wiedzialam ze tak bedzie jak premier ustapi to matki z 2012 sobie przypomna ze im tez sie nalezy ... jak da im to te 2011 beda sie czuly pokrzywdzone i tak bez konca.
Mam nadzieje ze mnie nie zlinczujecie ale takie mam zdanie .

6mamo waleczna kobietka z Ciebie :)

MILEGO WIECZORU :)

ja tez jestem byliśmy na zakupach bujak i przewijak sprzedany a pieniążki do Olinka skarbonki i kupi sie huśtawkę

Krysiu jutro pójde po paczkę i tak pójde na spacer to podrodze
Bietka moze obaj padną :-D

images
net mi muli i dlatego tak dlugo BOBO :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry