• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

m mi kupi michalki

hura.gif

reklama
jej sie nie udalo. ale u niej problemy jakies tam jeszcze byly, dokladnie juz nie pamietam.

na bb jest watek o inseminacji moze tam sie czegos wiecej dowiesz? dziewczyny pewnie tam bardziej obeznane :)

bobo dziekuje :-D

Marta, Krysiu a ja nie lubie lodow , dziwna jestem nie ??

W Belgii in vitro kosztuje 1400 e z czego kasa chorych oddaje 1180 e kurcze a w PL 10 tys matko gdzie tu sprawiedliwosc ...

a in vitro to cos innego niz inseminacja. w PL jest masakra pod ttym wzgledem. lezalam teraz w szpitalu z dziewczyna po 4 in vitro. na szczescie udalo sie i byla w ciazy ale zapozyczeni byli u calej rodziny na to :(

bobo co innego ale tak wpadlo mi w oczy , kurcze w PL to masakryczne ceny sa . zaglebiam sie w temat , kurcze a juz mialam odpuscic a gin mnie namawia zebym sie nie poddawala , kurcze fajny z niego facet ale ja noe mam sily ehhh i znowu dylemat co dalej ???

reklama
Smerfie ja tez nie lubie lodow. W ciazy mialam lodowe zachcianki, ale poza tym bleee. Popieram zdanie o tych urlopach, jakas granica musi byc.

U nas rocznicowy arbuz i herbata, szal cial ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry