• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
anisiaj arbuz mmmmmm moj ulubiony owoc ;)

za 2 tyg bede w PL myslicie ze beda juz truskawki ? ale takie prawdziwe nie te sztuczne ze szkarni , zjadlabym sobie z cukrem

anisiaj podziel sie arbuzem :)

smerfetko to wasza decyzja musi byc przede wszystkim, jednak warto sprobowac. widac ze Twoj gin bardzo wierzy w was i to ze bedziecie miec dziecko :) taki gin to skarb :)

to widze ze nie jestem sama z tym nielubieniem lodow, a juz myslalam ze jestem jakies UFO :)

bobo tak ten facet ma serce na dloni , eh szkoda ze nie mam tyle wiary co on

łoooooooooo nadrobiłyście :) piękna produkcja

smerfie Inseminacja - Kompendium wiedzy
bobo ty czekoladożerco :-D
a ja lubię lody, jadłam dzisiaj z babcią ;-):-)
marta ja też nie podpiszę - dla mnie to absurd, bez sensu- ile tak będą te granice przesuwać, zachodziły w ciąże chyba po to by mieć dzidziusia-skarb i cud a nie urlop macierzyński
co do huśtawki - mój Igi by w takiej nie usiedział, weź pod uwagę ten plastik, dla małego dziecka o twarde, niezbyt przyjemne podłoże - krzesełko powinno być wyścielone czymś, a jak będzie się wyginał brrrrr obijał o ten twardy plastik ? nie obraź się ale cena 30 zł za bezpieczną huśtawkę dla dziecka to zbyt mało, albo pęknie zaraz ten plastik albo coś z nią jest nie tak :(

Smerfi nie wiem co powiedzieć mam koleżankę która miała 3 inseminacje ale niestety nie może donosić ciąży i za każdym razem poroniła

Anis a jak się w ogóle czujesz??? jak Zosieńka śpi?? m pomaga?? brzuch cię jeszcze boli??robicie wszystko w miarę pod godzinami???

smerfie nie wiem czy będą , ja jeszcze nie spotkałam :) będę monitorować sprawę i dam znać :) oj truskawki - mniaaaaaaaaammmmm

anisiaj dawaaaaaaaaaaaaaaaj arbuza :-)

aga biały tydzień dobiega końca ????

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry