• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
marta nie rozumiem czemu masz nie przyjechać ? może źle się wyraziłam, nie obrażaj się
myślałam że fajnie byłoby gdybyś odpoczęła bez m i dziecka ... no ale może ja dziwna jestem jakaś...

nie było tematu ...

bietka wlasnie ostatnio myslalam nad tym kidy ta rezerwacja. moj m sobie doskonale poradzi i bez problemu zostaje z Julka :)na szczescie trafilam na takiego co nie bpi sie zostawac z wlasnym dzieckiem :)

Bietka powiedz mi jak mam karmic małego bo mnie zaraz szlak trafi wsadziłam go w krzesełko to patrzy się na dół i wszystko mu z buzi wylatuje... ja nie mam juz siły :wściekła/y:

Anisiaj dzisiaj nam znajdzie noclegi i wysle propozycje :) ja bede albo z m w pokoju obok, albo na noc wroce do domu, bo Zosienka bedzie jeszcze na tyle mala,ze sobie nie poradzi. Jesli m tam bedzie, to z psem i oni sie soba zajma, nie beda z nami.

reklama
Bietka no tylko ze nie mam blatu przy krzesełku siedzi ale nie sztywno i to wygląda tak DSC01109.jpg
Anisiaj a jak sie czujesz w roli mamy?

Załączniki

• DSC01109.jpg
    DSC01109.jpg
    35,2 KB · Wyświetleń: 44

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry