• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
jestem :)

aguś dziękuję, wieczór super :) plotki plotki plotki :) mamy tak mało czasu dla siebie, ona tam, ja tu :-( tęsknię już za nią ... no ale cóż... życie...
anisiaj mimo wszystko spokojnej nocy :* jak mama ?
6 mamo - przynajmniej się wyspałaś :) jak się czujesz, czy test leży przygotowany w łazience ? :-p
jutro wysyłam coś dla Frania :)

bietka, ehhh dłuższa opowieśc, może jutro znajdę chwilę, to napiszę na g. Generalnie podobna historia do opisywanej przez Ciebie na g, Granice, granice, granice i brak zrozumienia, że przy 30 stopniach Zosia nie potrzebuje skarpet i koca...;)

super, że miałaś taki udany wieczór. kiedy znowu się spotkacie?

reklama
na święta bożego narodzenia - chyba że jej narzeczony dostanie urlop w jesieni ...
moja mama nie mogła dzisiaj pojąć czemu nie może dać loda orzechowego Igorowi :nerd: - nic mnie nie zdziwi - wiem co czujesz :*

wiesz historia z royal canin i akcją dzisiaj w krak i innych miastach - zawiodłam się - 15 min i koniec... :/ ale pieski były - akcja przyciągnęła dużo ludzi - ruszyli się z kanapy - a o to chodziło :) więc nie żałuj że nie macie stelaża :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry