• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

bietka brawo dla Igorka za nowe umiejetnosci :*

anisiaj ja tam bym sie bala tesciowej zostawic samej przy garkach a noz widelec dosypie cyjanku ;-)

My dzis jedziemy do znajomych , nie chce mi sie ,narzekam jak goscie przychodza ale wole to o 1000 razy niz jezdzic do kogod , wiem wiem dziwna jestem :tak:

reklama
bietka tak jutro pobranie krwi :tak: i zobaczymy co pokaza i wtedy albo w poniedzialek usg albo we wtorek ;)
Dzis mielismy powazna rozmowe z m i m namawia mnie na in vitro jesli teraz sie nie uda , chce pominac inseminacje bo w zasadzie szanse nie sa procentowo wieksze niz przy monitoringu a m mowi ze nie moze patrzec jak cierpie .

Dziewczynki tak mnie namawiacie,że bez teściora się posikam!:-D
Co do Marty to wczoraj napisała do mnie,że ma jakieś plany z m i jej dziś może nie być.
Anisiaj ten dżem i tak jest kwaskowy,ale można dodać mniej cukru.
Bietka brawo dla Igorka!!!
Kinga co do in vitro,to już kiedyś pisałaś,że dużo w Belgii dofinansowują i jeśli ty z twoim m będziecie czuli,że tak ma być to ja trzymam za was kciuki!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&Nie ważne jak poczęte,ważne że kochane!!!

reklama
Smerfie, przynajmniej ten cyjanek doda smaku do jej potraw ;p Ja bede z Toba w kazdej Twej decyzji, dziewczyny tez, masz taka grupe wsparcia,ze nie moze byc zle :)

Bietka, dziwne nie? Ten brak czasu jest zaskakujacy ;)

Aga, a gdzie na pielgrzymke?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry