• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Uuuu dzem rabarbarowyyyy mrauuuu, napisz mi kochana jak to zrobic, ok?:) ciasto jogurtowe mmmmm, mieszkajac z Toba to bym wazyla ze 3tony takie pysznosci robisz :)

reklama
jestem kochane

wiecie jak to jest, niby wstałam o 7 ale .. kaszka, zakupy, sprzątanie, drzemka, spacer z psem .... :cool2: padam a tu jeszcze 1 pokój został i mam koleżankę na wieczór, m jedzie do kolegów a do mnie przyjeżdża moja kumpela :) jedyna prawdziwa - przyleciała z UK - pisałam kiedyś o niej na g :-) tradycyjnie bietka robi sałatkę z kurczakiem na wieczór bo obie jesteśmy na diecie :-D:tak:;-)

anisiaj kochana - ustalaj granice jak najwcześnie, ale Tobie nie musze nic doradzać - mądra jesteś= dasz radę z mamą :) czy to oznacza że teściowa z 6 dni przyleci na miotle ??? kupiłaś tę torbę ? co Ci odpisali ze stelażem?

smerfie, poczta :/ bez komentarza - u nas nie jest lepiej :/ :-(

m zabiera młodego na spacer, na 2 godz wrócą na deser - dziewczyny - 2 godziny bez małego :tak: CO JA MAM ROBIĆ ??????? :-D:-D:-D JAKI LUKSUS :-):-):-) idę na dłuuuuuuuuuuuuugoi prysznic, sianokosy wszędzie, peeling całego ciała - ACH :-);-);-)

Anisiaj ja wczoraj zrobiłam tego dżemu z 2 kg rabarbaru i 1/2kg cukru.Rabarbar obrałam ze skórki,pokroiłam w grubszą kostkę,włożyłam do garnka,zasypałam cukrem i poczekałam aż troszkę sok puści.Potem włożyłam ten garnek przykryty pokrywką do piekarnika nagrzanego do około 180 st i tak w tym piekarniku około 1 godzinkę(mieszając od czasu do casu).Potem wyciągam i stawiam na gaz i smażę aż prawie całkowicie sok odparuje i do słoiczków.Mnie z tej ilości wyszło 2 słoiczki nieduże.

Bietka uuuu,takie luksusy,ale masz zajefajnie!!!

Ostatnia edycja:
Bietka, stawiam granice i chodzi nadasana, ale ja sie na to nie nabiore ;) A wiesz czemu Igi od tygodnia robi papa? Bo jego zona od tyg jest na swiecie i on Cie powoli przygotowuje na odejscie do Zosi ;)

Torby nie zamowilam, czasu brak ;) wozek bedzie najwczesniej 27 maja. 25 sa chrzciny u brata m, ja nie ide, tesciowa od 26 bedzie u nas, wiec jak 27 bylby wozek to wyruszam na spacery, zeby dac tesciowej wolna reke w gotowaniu ;)

6mamo, sikaj sikaj sikaj sikaj!:) dziekuje za przepis kochana, chyba sobie zrobie w pon. Tylko taki kwasny mi sie marzy, przy tej ilosci cukru to kwasny czy slodki wychodzi?

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry