• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
tak mieszkaja :) jedziemy jutro rano ok 7 :)

moj m to ma nierowno pod sufitem hahaha. pekla mu obudowa w laptopie po boku no i przyniosl z roboty takiego klipsa i wzal chusteczke zalozyl na to klipsa i ta obudowe scisnal i tak na mnie patrzy zmartwiony i mowi : widzisz on (komputer) jest chory.... :( hahahaha no myslalam ze sie posikam

Ostatnia edycja:
dobranoc smerfetko :)

wszystkie posnely????/

mykam do lozka :) jutro jade do rodzicow wiec bede sie meldowac jak tylko bede miala chwile czasu :))))

dobranoc :*

Ostatnia edycja:
Dobry :) przepraszam,ze nie znalazlam noclegu, w pon juz cos podesle, obiecuje. My nie spimy, Zosia wlaczyla nowy zwyczaj i alarm jedzeniowy odpala sie co 2h.

Milego dnia wszystkim!

witam i ja :)

bede z doskoku bo sprzatam a o 9 musze jechac na poczte bo u nas poczty sa czynne do 17 a wtedy ja jestem w pracy , ostatnio prawie zdarzylam tzn jak dobieglam do drzwi to facet wlasnie je zamykal usmiechnal sie tylko i odwrocil na piecie heh

MILEJ SOBOTY :)

reklama
Wrocilam z poczty i tak to jest jak ktos nie wysyla paczek , w domu zapakowalam pieknie paczuszke w piekny papier a pan na poczcie powiedzial ze niestety musze przepakowac w kartonik ktory jest do kupienia u nich za 2 e czy to nie jest chore ? przeciez karton to karton. wszystkie przesylki musza byc pakowane w ich opakowania co za kraj ....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry