• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
ja zawsze jak lece do Gdanska to wypozyczam za mniej wiecej tyle samo i nie musze prosic zeby mnie ktos odebral a pozniej wozil , teraz na czerwiec tez juz mam zamowiony samochodzik , ja jestem juz uzalezniona od samochodu he
kurcze nie wiem na kiedy kupowac bilet na samolot ? musze do jutra kupic bo sa tansze o 20 procent

smerfetka ja jak robilam kurs prawa jazdy to uwielbialam jezdzic autem :) niestety egzaminy wszystkie oblewalam i nie mam prawka, stres tak mnie zjada ze nie jestem w stanie sie skupic i zapanowac nad stresem i oblewam :( a jak w belgii wyglada egzamin na prawko?

na g ustalamy co i jak :) zeby nieporzadane osoby nie widzialy hihi

bobo najwazniejsze czy ta data 20 lipiec wszystkim pasuje ? to kupie bilet i wtedy bedziemy reszte ustalac . ja przylece pewnie 19 i bede czekac na Was , jak ktoras bedzie chetna zeby przyjechac do mnie dzien wczesniej bedzie mi milo ;)

reklama
obzarlam sie jak swinia :szok: salatke grecka zjadlam i pekam hihi

m poszedl zaniesc nasze rzeczy na wyjazd do auta. jedziemy na 3 dni a rzeczy tyle ze szok i wiekszosc Juliski hihi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry