• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

uwaga zdjęcie pierwsze jest jak idziemy na spacer
a 3 pozostałe to rzeczy od Krysi :) :-)

anisiaj - no widzisz nie doczytałam, słońce mnie oślepia, miłego wieczorku ;-)

reklama
Dziewczynki zapomniałam wam napisać,że jak byłam na spacerze to widziałam dziewuchę na rowerze w krótkich spodenkach i ....w kozakach prawie do kolan:szok:.Myślałam,że mam omamy wzrokowe,ale nie,bo parę metrów dalej inna wychodziła ze sklepu,ubrana na letniaka i też w kozakach:szok::szok::szok:!!!

A ja mam zachciewajki jak baba w ciąży,od wczoraj chodziły za mną naleśniki z dżemem rabarbarowym,no i dziś poszłam do sklepu,kupiłam 2 kg rabarbaru i teraz smażą mi się powidła rabarbarowe,mniam!!!

Bietka twój Mały Książę jest super!!!
Anisiaj świetna jest ta torba i cena uważam w miarę przystępna,bo u nas zwyklaste za 100 się kupuje.
Kinga,Gosia gdzie się podziewacie???

hahahha

547183_629041267123349_529847175_n.jpg

Widze ze temat spotkania wrocil , super bo ja musze bilet w koncu kupic , kurcze u mnie sprawa wyglada tak ze moge przyleciec w piatek o 22.40 albo w sobote 23.45 szkoda ze nie ma samolotu w ciagu dnia no nic nie mozna miec wszystkiego ;)

Marta ja mam wrazenie ze to m nie chce Cie puscic zebys z nami sie spotkala :( szkoda ale moze kiedys bedzie jeszcze okazja.

anisiaj torba fajna

hmmm jeszcze mialam cos napisac ale skleroza mnie dopadla i zapomnialam :zawstydzona/y:

Bietka no podobne te kozaki.Jedna miała takie z dziurkami,a druga takie całkowite bez wycinanek.To ja jestem zacofana,hihi nie wiedziałam,że można kozaki w lecie nosić,bo dziś letnie temperatury czyli coś około 30 st.
Bobo koło 20 maja lub lekko po.Ale testować będę dużo później,by się nie rozczarować.

reklama
bobo nie dopiero w niedziele bo w miescie gdzie pracuje nie ma PL sklepow a w niedziele jade na pobranie krwi do duzego miasta hehe i tam sa polskie sklepy i kupie sobie michalki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry