• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
bobo, ta za mną chodzi tylko w innym sklepie, bo tutaj są droższe niż wszędzie. no i wzór jeszcze muszę wybrać. torba od naszego wózka jest taka nijaka, musiałabym ją zamówić w ciemno, przez net, a tego nie chcę, bo nawet nie ma porządnych zdjęć jak wygląda środek.

Torba dla mamy Duo Deluxe Skip Hop - multi wave - MAMAGAMA akcesoria dla mam i dzieci

m właśnie kanguruje Małą, jeju jaki facet z dzieckiem jest seksowny :zawstydzona/y:

anisiaj mrau... jeszcze troszkę i zasmakujesz jego seksowności - po takiej przerwie - się będzie działo :tak:;-)
torba fajna, nie moje kolory chyba że nie taka kolorowa - a tylko wzór nam podałaś

wrzuciłam na g - ledwo go złapałam, najlepiej jak będzie w spacerówce siedział - bo ucieka i się rozbiera- :-D:-D:-D:-D:-D ale może coś nie coś zobaczycie ;-)

Kochane, zmykam na wieczór filmowy z m, może uda nam się obejrzeć chociaż jeden odcinek jakiegoś serialu ;)

Jutro będą u mnie rodzice i mamy wizytę w por.laktacyjnej, ale pewnie wpadnę chociaż na chwilkę.

Miłego wieczoru!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry