jestem, spacerowałam
anisiaj torba powinna mieć co najmniej 2 przegródki w tym jedną na zamek - 2 kieszonki z boku ( butelka z piciem, tel. kom, klucze) i w środku mieć wyścielone materiałem nie przemakalnym, jakby coś się wylało i powinna być ładna dla Ciebie

bo przez najbliższe miesiące będzie to Twoja torebka

:-);-)
marta szybko dajesz danonki przecież one są dopiero po 1 r. ż albo nawet później- pediatra pozwolił Ci podawać mleko krowie ? a nie modyfikowane ? nic Oliemu nie jest? kurde ja nie daję jeszcze jogurtów Igorowi

same owoce je na podwieczorek
marta jestem zdania tego samego co Krysia - powinnaś odpocząć... dla mnie też to będzie pierwsze 2 dni bez Igora, ale ważne jest też aby tata pobył z nim sam na sam, to tworzy więź... mój m bardzo się cieszy... opowiada Igorowi jak to będą mieli męskie dwa dni, co będą robić bez mamy i w ogóle

nie będę Cię namawiała, znam troszkę Twoją sytuację z opowieści na g i NALEŻY CI SIĘ TO, ale to Twoja (Wasza) decyzja.
Krysia chyba mam awizo, m zaraz popatrzy

może uda jeszcze dziś się odebrać ;-) a co do m.... ja mam "rozwalone" weekendy nic nie można zaplanować bo mój książe ma mecze... ale na szczęście za miesiąc koniec rundy