• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

6 mamo moj m czasem mowi do mnie "idz sobie ja sobie z moja coreczka sam zostane nie jestes nam potrzebna " hahaha
on to ma fiola na jej punkcie. bardzo pomaga robi wszystko . jak jest w domu to on kapie. w nocy to on wstaje rano karmi mala pozniej robi nam sniadanko i idzie do pracy :-D nie rozumiem faceto co nie zajma sie dzieckiem. albo takie gadanie ze dziecko placze i on nie wie co zrobic i ze nie zpstanie z dzieckiem. kuzwa jak umial zrobic to niech teraz sie zajmie.

reklama
Bobo Anisiaj nie mam jeszcze zdjęć z komunii my nie robiliśmy tylko fotograf

a poza tym od dłuższego czasu nie mogę dodać zdjęć na bb pisałam już kilka razy i nikt nie umie mi powiedzieć co się dzieje :(

Anisi ja też mam torbę w komplecie z wózkiem i jestem zadowolona

Krysiu nie zostawie go teściowej a moja mama nie może poza tym nie chce zostawiać Olinka no i m by miał pretensje że jadę sama sobie
Aga a zobacz w ustawieniach profilu moze coś przypadkiem zblokowałaś

Bobo nie dość,że twój m taki uczynny,to jeszcze dowcipny,hihi sprawa z kichaniem mi się przypomniała.
Mój m też pomaga,wstawał w nocy,karmił kąpał,ale czasem ma odpały.
Marta no szkoda!!!

Martuś dziewczyny mają racje z m i małym nie odpoczniesz nie posiedzisz na luzie zastanów się jeszcze, m naprawdę nie da sobie rady z małym??? a co będzie jak pójdziesz do pracy??

Aga to w tedy bedzie inna sytuacja bo bede tylko 8 godzin chyba ze na nocki uda mi sie dostac to by było fajnie. Spotkamy się jeszcze na pewno jak bede kiedyś przejazdem a na pewno bede

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry