• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Krysiu od razu cieplej mi na sercu :* bo cialo nadal zmarzniete

gdzie bietka , marta ??? meldowac sie bo karniaki beda Aga tez sie chyba nie meldowala dzis

bobo usprawiedliwiona bo w podrozy do rodzicow

Ja tez zyje ;) dzis prawdopodobnie zamorduje moja mame, co Mala steknie to ta leci do lozeczka. Juz dwa razy zwracalam jej uwage, dziecku nic nie jest, dalej zasypia a tu gotowosc jakby nie wiem co mialo sie dziac. Wiec jak uslyszycie w tv o morderstwie w moich okolicach, to sie nie zdziwcie ;)

Kingus u nas tez tak jest z paczkami. Trzeba miec pudeleczko poczty i basta. Dziekuje za poswiecenie ;*

6mamo hmmmm senna powiadasz?:) kiedy testujesz skoro @ 20?:)

Goraaaacoooooooo

Ostatnia edycja:
Tesciowa jest objeta czasem karencji 2tyg :) wyjatek tylko dla moich rodzicow, bo m ma dzis i jutro zajecia, a ja nie mam jeszcze wozka,zeby wyjsc z psem. Kochana ciesze sie, ale nie chce Zosi uczyc,ze jedno stekniecie i ktos obok jest. Ona sobie steka jak sie przeciaga, a mama juz leci ja pocieszac, bez powodu.

Ciasto z rabarbarem mi sie marzy, ciotki, ktora wpada do Zosi z ciastem?;)

reklama
Anisiaj ja mogę was odwiedzić.Wczoraj robiłam naleśniki z dzemem rabarbarowym,to dziś dla ciebie ciacho mogę upiec.A drożdżowe z kruszonką,jogurtowe czy jakieś inne.
A zatestuję ewentualnie pod koniec przyszłego tygodnia by mieć 100% pewności.

Kinga oddałam ci słoneczko,teraz u nas jest pochmurno i pada co chwilkę,na szczęście nadal jest ciepło.Jak ciebie kiedyś odwiedzę,to za to słoneczko fundujesz mi kawę z lodami i kawałek 3bita,hihi!!!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry