• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Dzień dobry dziewuszki!

Jestem,ale nic mi się nie chce,wszystko mnie drażni,@ powinna być a nie ma,bóle podbrzusza są.Nie chce mi się nawet do apteki doopy ruszyć.
Bietka skończę komplecik na gotowo,to wyślę ci zdjęcie,podeślij mi tylko na pw jeszcze obwód główki Igorka.

Dziękuję za zainteresowanie moją osobą!!!

Dziewczynki,kurczę wybaczcie,ale chyba nie dziś.
Moja mama jest w szpitalu i jutro będzie miała operację usunięcia woreczka żółciowego wraz z kamieniami.Bardzo się o nią martwię i proszę o kciuki na jutro by wszystko poszło dobrze!!!

Krysia trzymam kciuki za Twoją mamę :* Igor ma obwód główki 46,5 - czapeczki kupuję rozm. 48
szkoda że nie sikniesz... bo trzymamy również za Ciebie kciuki :* &&&&&

anisiaj u mnie m upiera się przy Wiktorii mnie nie podoba się to imię. Tak naprawdę nie wiem... na Wiktorię nigdy w życiu się nie zgodzę, ostatnio Lena mi się spodobała...
ale co chwilę zmieniam zdanie... ehhhhhhh - będę wybierała z m po zafasolkowaniu :)

Krysiu &&&& za mame i za pozytywny test &&&

Moj m powiedzial ze teraz on bedzie wybieral imie dla kolejnego dziecka ;) oj mozemy miec problem bo zgodni pod tym wzgledem chyba nie bedziemy hehe

reklama
anisiaj nie no... spokojnie, nie myślimy o tym na razie, gdyż 11 m-czny Igor jest baaaaaaaaardzo absorbujący ;-) sama nie wiem jaka różnica jest najlepsza między dziećmi :( nikt nie chce mi sprzedać recepty... a wiesz ja mam jeszcze włochate, duże dziecko :rofl2:

smerfie kochana kiedy ta rozmowa kredytowa ? dziś prawda?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry