• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

anisiaj no wlasnie ja tez myslalam nad kupnem dlugiej spodnicy :) ale nie wiem czy bedzie mi pasowac? czym sie kierowac kupujac? do kazdej osoby spodnica dluga pasuje? pokaz jaka zamowilas?

reklama
bietka a jakie bluzki do takiej spodnicy? na naramkach nie ubiore bo mam grube rece i bede smiesznie wygladac. muse miec z rekawkiem. ale czy pasuje bluzka z krotkim rekawem do takiej spodnicy? no i bluzka do srodka spodnicy czy na zewnatrz?

aga, daj spokój nie ma o czym mówić, serio. ja kupiłam ten aventu, to mnie położne skrytykowały. pożyczyłam od bratowej m medelę i jest nieporównywalnie lepsza.

bobo, ja myślę, że warto mierzyć różne modele. Ja zamówiłam taką naprawdę długą do samej ziemi, z kieszeniami. Wydaje mi się, że pasuje każdemu, tylko trzeba dobrze dobrać. Bluzka krótki rękaw, zwiewna i jest lux http://www.długiespódnice.pl/dlugie-spodnice-dla-kogo/

ja zamówiłam z tej aukcji: SPÓDNICA MAXI dzianina PASTELE kieszenie 110cm (3234278959) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

[url]http://www.faslook.pl/collection/dlugie-spodnice-w-roli-glownej/

[/URL]

Ostatnia edycja:
jestem po wizycie u gina wszystko ok dzis i jutro jeszcze staranka i czekamy na wynik ;)

6mamo sikalas ??

bietka dla mnie kolejnosc trzymania kciuk jest najwazniejsza ;)

bobo najwazniejsze ze wszyscy zadowoleni

Marta halloooo ????

bobo, dziś max jutro powinna być. zrobię fotę jak się układa, ok? ja wzięłam capuccino, bo bardzo chciałam miętową, ale jednak to kolor z zeszłego lata ;) poza tym do tego koloru co wybrałam mam więcej bluzek i pomysłów.

anisiaj ok :) to czekam na foto :)

a wiecie jakie jaja?
wracamy wczoraj do poznania idziemy do drzi od domu a tam kartka w drzwi wsadzona. m czyta a tam napisane " mieszkanie nr 8 prosze o kontakt w godz 21-22 pod nr tel ......" my na siebie i zdziwko. kartka napisana odrecznie dlugopisem wiec nie zadne pismo urzedowe. no i ja mowie do m ze pewnie ktos zlozyl skarge na placzace dziecko ze moze komus przeszkadza. m mowi ze jak przeszkadza komus to zeby sie wyprowadzil hehe. no to z dusza na ramieniu dzwonie pod podany nr nikt nie odbiera pozniej ktos oddzwonil ale m nie odebral bo julka plakala a ja bylam w lazience no wiec oddzwaniam. odbiera babka. mowie ze mialam kartke w drzwiach i o co chodzi. a babka do mnie "ojjjjj jakie szczescie ze pani do mnie oddzwonila, bo mi sie podoba rzezba jaka ma pani na balkonie" no to ja zdziwiona mowie babie ze zadnej rzezby nie mam ze mam krzeslo i stolik tylko :-D babka posmutniala bo ona chciala odkupic ta rzezbe i juz sie ucieszyla jak zadzwonilam ze sie uda :-D powiedzialam jej ze jak bede szla gdzies to popatrze u kogo jest jakas rzezba i jej powiem gdzie ta rzezba. babka ucieszona hihi.
a ja juz myslalam ze chodzi o moje placzace dziecko :-D

anisiaj ja też czekam na zdjęcie :)
mnie podoba się nude, koral, turkus... ehhh kilka kolorów bym kupiła ale muszę przejrzeć kolory bluzek i baletek :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry