• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Anisiaj upartą masz rodzicielkę,moja też czasami próbuje swoje pomysły forsować.No i m dziś chyba na kanapie hihi,masz rację kochana.A wcześniej każę sobie masaż zrobić i będę chlipać naleweczkę od Bobusia.
A jutro m wstawi na allegro.

Hehe ciekawe jaką ja będę teściową,będę mówić:
-wychowałam sześcioro/siedmioro dzieci to wiem(hihihi!!!)

A zapomniałam wam napisać,że w prezencie od moich rodziców z podróży do Włoch/Rzymu/Asyżu dostałam piękny medalik ze św.Franciszkiem z jednej strony,a z drugiej ze św.Klarą.

Ostatnia edycja:
reklama
krysiu ja bym wzięła za taki komplet jak wysłałaś Igorkowi ok 50-60 zł - cieszę się że już ochłonęłaś :)

anisiaj :-D:-D a wiesz co ??? może być gorzej ... ;-):-p:-p:-p

bobo
pneumo do wkłucia

Dzień dobry:))

M pojechał do Białegostoku na półtora miesiąca:(( tyle czasu sama no ale trzeba się cieszyć może w końcu będzie lepiej

Miłego dnia:)

reklama
witam z poranna kawka :)

anisiaj u nas zalecenia lekarskie sa takie ze dzieci kapie sie codziennie , nawet wczesniaki w inkubatorach byly myte codziennie .

6mamo faceci ...

Aga bedzie lepiej jak m zaczal pracowac , ale samej z dziecmi pewnie latwo nie bedzie ale dasz rade.

Ja zaraz jade na usg i wracam do domku bo mam dzis wolne, jedziemy z m po kredyt na dom wiec dzis prosze o kciuki :)

MILEGO DNIA :happy2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry