Jestem dziewczynki ponownie.
Kinga owocnych staranek!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Anisiaj silna babka z ciebie,ja na początku miałam pokarm,ale młode nie chciało nawet cyca do ust brać,więc u mnie porażka razy 6!!!
Bobo sikańca nie było,jeszcze nie.
Dziś przekonałam się,że mam męża bez jaj,ku.wa stracił włosy razem z jajami!!!Otóż przed chwilką byliśmy w sklepie i przy kasie facet ewidentnie mnie molestował,tzn ocierał się o mnie,a m na to nic,ani słowa.Kiedy ja do faceta się odezwałam,żeby się o mnie nie ocierał bo dostanie w łeb,to m dalej nic.Nie odezwał się nawet wtedy kiedy między mną a facetem wywiązała się pyskówka i m zamiast ostudzić faceta w jego zamiarach,to studził mnie,szeptał mi do ucha,że mam się uspokoić,bo przecież nic takiego się nie stało,wrrr!!!Mój m to facet który nie potrafi obronić honoru i czci swojej kobiety!!!Całą drogę do domu się kłóciliśmy,bo m powiedział,że się nie odzywał bo jego sprawa nie dotyczyła i,że jak jemu by ktoś powiedział,jak ja temu facetowi,to m by dał w ryj.Czyli reasumując,można molestować,gwałcić bez konsekwencji.Chłopy wszystkich krajów łączcie się 6mama to obiekt doskonały na tego typu niecne praktyki!!!
Kazałam jemu wypier.alać!!!