• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

bietka u rodzicow bylo super :) zmienili mieszkanie wiec jechalismy zobaczyc jak sie urzadzili . wczoraj byla piekna pogoda , rano poszlismy z julka do aquaparku, ale sie cieszyla w tej wodzie, pozniej obiadek rodzinny babcia moja przyjechala, po poudniu poszlimy na spacerek i tak zlecialo .

reklama
nie pamiętam :( ale my rota szybko skończyliśmy bo tylko 2 dawki, pneumokoki mieliśmy III dawkę w grudniu jak miał 6 mcy i ostatnią mamy mieć w 2 roku życia

bietka no my tez. ale pamietam ze babka nam mowila zebysmy zdazyli ze wszystkimi trzema szczepionkami do ktoregos tyg zycia. ale nie pamietam do ktorego. Julka ma jutro 23 tyg. i jutro mamy ostatnia dawne pneumo i koniec. myslisz ze zdazylam ze wszystkim.

Jestem dziewczynki ponownie.
Kinga owocnych staranek!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Anisiaj silna babka z ciebie,ja na początku miałam pokarm,ale młode nie chciało nawet cyca do ust brać,więc u mnie porażka razy 6!!!
Bobo sikańca nie było,jeszcze nie.

Dziś przekonałam się,że mam męża bez jaj,ku.wa stracił włosy razem z jajami!!!Otóż przed chwilką byliśmy w sklepie i przy kasie facet ewidentnie mnie molestował,tzn ocierał się o mnie,a m na to nic,ani słowa.Kiedy ja do faceta się odezwałam,żeby się o mnie nie ocierał bo dostanie w łeb,to m dalej nic.Nie odezwał się nawet wtedy kiedy między mną a facetem wywiązała się pyskówka i m zamiast ostudzić faceta w jego zamiarach,to studził mnie,szeptał mi do ucha,że mam się uspokoić,bo przecież nic takiego się nie stało,wrrr!!!Mój m to facet który nie potrafi obronić honoru i czci swojej kobiety!!!Całą drogę do domu się kłóciliśmy,bo m powiedział,że się nie odzywał bo jego sprawa nie dotyczyła i,że jak jemu by ktoś powiedział,jak ja temu facetowi,to m by dał w ryj.Czyli reasumując,można molestować,gwałcić bez konsekwencji.Chłopy wszystkich krajów łączcie się 6mama to obiekt doskonały na tego typu niecne praktyki!!!
Kazałam jemu wypier.alać!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry