• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Dziewczynki może i racja,w pysk powinien dostać jeden i drugi!!!
Do tej pory m mi mówi,że wszyscy się na nas patrzyli,że siarę sobie robiłam .Nie wytrzymam normalnie.
Prowokuje mnie ta szuja(własny m),jak ja chcę się wyciszyć i odpowiadam jemu,że odzywam się kiedy potrzebuję,to m dalej swoje.Mój m to niereformowalna męska,szowinistyczna świnia,myśli zazwyczaj tylko o sobie.Było parę takich momentów,że powiedziałam m,że chcę się rozstać zanim sobie krzywdę zrobimy,to on mi mówi,że skoczy z balkonu lub się powiesi lub mówi,że kulturę to ja znam tylko z kubeczków po jogurcie.Tych złych momentów nie jest wiele,ale każdy boli i rani bardziej niż każdy poprzedni.Tak dalej nie da się żyć.

reklama
6 musisz ochłonąć...przytulam

Aniś ja wszystkie dzieci zawsze kąpałam codziennie i do tej pory tak jest, poza tym dziecko po kąpieli lepiej śpi:)

Bobo fajnie że miło spędziłaś czas:))))

Marta a ty gdzie?????

Bietka a jak mama??? chodzi mi o jej zachowanie d Igorka???

aga - mama spoko - wiesz ma swoje wstawki, opowiedziałam jej dziś historię justi- o tym że dziecko zachorowało na gardło, przemilczała :) najgorzej jest z jedzeniem i ubieraniem - bo jak Ty byłaś mała.... w kółko to samo :) jednym uchem mi wleci , drugim wyleci :-p i cały czas spokojnie , rozmawiam, tłumaczę.... jak ansiaj doradzała :) gadam i gadam i gadam :) ;-)

moja mama mi teraz zasugerowala ze moze bym julke troszke pozniej kladla niz o tej 19 ze teraz lato cieplo i w ogole a ona o 19 do mycia i spac. to powiedzialam mamie ze mi sie tez chwila wytchnienia nalezy i przestala gledzic hehe

Dziękuję kochane!!!
Wzięłam się za szydełkowanie,już się nie kłócę.Małż zrobił mi colę z lodem i na kolację zaproponował kuraka pieczonego na soli w piekarniku.

Jutro skonczę ten sweterek i chciałabym sprzedać na allegro i nie mam bladego pojęcia jak to się robi i ile wziąć za komplet sweterek i czapka.Jest w paski ,kolorki to czarny,siwy,ciemny niebieski,morski,jasny niebieski,kremowy i zielony.

Jutro może fotkę wstawię,kto chce kupić,hihi?

6mamo, tule. Naleweczka, kapiel, maseczka, a m wygon na kanape

Bobo, bietka akcje z wczoraj, moja mama:

-Ty nie mozesz jesc sliwek
-moge jesc wszystko, to zalecenie lekarza
-dziwne, kiedys trzymalo sie diete podczaa karmienia, a teraz takie wymysly

"""""""""""
-moja znajoma polozna dziwila sie,ze Cie wypuscili juz 4 dni po cc
-mysle,ze w najlepszym szpitalu w stolicy wiedza co robia
-no nie wiem, ja lezalam 10dni po cc

""""""""""
-Ide zajrzec do Zosi
- po co?
-trzeba zagladac jak jest taka malutka
-nie chce jej uczyc,ze ciagle ktos nad nia stoi

Cisza...mija 5min mama przy lozeczku

"""""""
-za lekko ja ubierasz ma zimne stopy
-stopy sa niewazne tylko kark a ten ma ok

Ide siku, wracam dziecko pod kocem, odkrywam, mija godzina slysze placz, wchodze Zosia w skarpetach

-po co jej te skarpety???
-bo miala zimne nozki
-mowilam,ze sprawdza sie kark
-kiedys patrzylo sie na nozki

Wkracza tata: daj jej spokoj, lata leca, wiedza sie poszerza, niech robi po swojemu.
Mama: wychowalam dwoje dzieci, wiem co mowie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry