• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Dzien dobry :)

Z tym kapaniem to co kraj to obyczaj :) nam kazali co dwa dni, choc sami myli codziennie.

Smerfie, powodzenia! Jak wrocicie z banku to poszalejcie porzadnie ;)

Aga, ale bedzie przyjezdzal? Bialystok ostatnio przezywa rozkwit, moze pojedziecie do niego na kilka dni? Czy to zbyt trudne z cala ferajna?

my juz po kawie i ciescie. Nasze dziecko od godziny nie spi, burczy cos pod nosem i pierdzi ;)

moja Julka postanowila ze ok 3 w nocy zrobi kupe :szok: no i zrobila m ja przebral polozyl i slyszymy ze dalej cisnie no i j wstalam i przewinelam. kuzwa ze tez w nocy chce jej sie kupkac :-D

Witam i ja:)
Anisiaj, co do kąpania, w szpitalu kąpali codziennie, a po cc wyszłam w 3,5dobie:) Ja że urodziłam w marcu, kąpałam młodego na początku co 2 dni, chyba że była większa awaria w ciągu dnia, to kąpałam. Co drugi dzień przemywałam pupę itp wodą. Latem kąpałam codziennie. Gdy ulewało mu się, to też trzeba zwracać uwagę szczególnie na szyjkę, za uszkami, bo tam lubi zbierać się bródek:)
Natomiast co do diety podczas karmienia, ja trzymałam dość restrykcyjną dietę, ponieważ moje szczęście gdy zjadłam np. bułkę z ziarnem miało strasznie kolki. Kolki miał też gdy zjadłam jogurt. Tak że do 4mca byłam na rosołkach, krupnikach, wszystkim na parze i kawie ince. Ble:)
Bobo, rodzice wymienili mieszkanie na większe??
Aga, dobrze będzie. Wiadomo że fajnie jak m jest w domu, ale dobrze też że uda mu się kase przywieźć
Smerfetko, trzymam kciuki za wszystkie sprawy;-)
A gdzie reszta??? śpi?

dzień dobry ;-):-)

ja dziś uziemiona, m wziął stelaż żeby koła napompować, bo powietrze uszło... więc nie mam wózka

aga kochana całuję, ale starszaki na pewno pomogą prawda ???
6 mamo jak dzisiaj humor, jak z m ? co z @ ?? czekamy na sikańca
anisiaj smacznego :) jak brzuch ? boli jeszcze ? jak rana ? bierzesz normalnie prysznic ?
bobo a moi rodzice odwrotnie chcą 3 pokoje zamienić na dwa - bo im takie duże nie potrzebne
smerfie kochana najbardziej trzymam kciuki za sypialnię, potem za gina a potem za kredyt &&&&&&&&&&&&&&& :* :* :* nie no żart :) trzymam za WSZYSTKO powodzenia !
justi powiedziałam mamie wczoraj o lodach i twojej znajomej z 10 mc synkiem i jego gardłem :baffled:

a marta gdzie ?????

bietka moi rodzice mieli dwa pokoje. jeden maly to w nim mieli sypialnie i pokoj dzienny laczony z kuchnia. fajnie tak mieszkac ale jak ktos przyjezdza to juz nie jest fajnie. bo np kladac gosci spac w pokoju goscinnym do kuchni juz nie bardzo mozna isc bo trzeba przejsc przez pokoj . jak my przyjezdzalismy z julka to dawali nam swoja sypielnie zeby mala mogla spac spokojnie. dla nich to nie bylo komfortowe rozwiazanie. chcieli zebysmy mieli "swoj pokoj" i ciagle im brakowalo tego jednego pokoju. no i mojej mamy brat mial mieszkanie wlasnie 3 pokoje ktore chcial sprzedac i kupic cos dla syna. wiec rodzice wzieli te 3 pokoje z doplata moj kuzyn kupil od rodzicow te 2 pokoje i teraz wszyscy zadowoleni :)

bobo, moi rodzice zrobiliby tak samo. też mają dwa pokoje i trzy koty, więc jak jedziemy do nich z Nucią to są niezłe jaja ;)

bietka, pobolewa, jak się przeforsuje to boli. prysznic trzeba brać normalnie już 8h po cc, trochę trudno umyć stopy, ale daję radę ;) m przemywa mi ranę i daje zastrzyki, więc on widzi co i jaki twierdzi, że ładnie się goi.

zamówiłam sobie długą spódnicę na allegro i już czekam na kuriera. dzisiaj ma być trzech, m.in z leżaczkiem. szkoda tylko, że m w domu skoro tylu facetów przyjdzie ;)

reklama
Aniś nie pojedziemy m tam i tak w pracy a poza tym to jest strasznie daleko ja do Karkowa mam 60 km a gdzie jeszcze tam cały dzień drogi:( na nasz zlot ja mam najdalej

Bietka właśnie o starszych się boję bo nie słuchają zawsze mogłam ich tatom postraszyć a teraz nic:)

ja się nie martwię ze pojechał cieszę się bo wiadomo ale mam nadzieję że to nie będzie jednorazowa robota i potem znowu będzie w domu siedział bo to nie rozwiąże naszych kłopotów

Smerfi za wszystko&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

dobra zmykam bo muszę jechać pozałatwiać sprawy

Aniś doczytałam że masz odciągacz, przepraszam że ci nie wysłałam ale nawet na przesyłkę nie mam:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry