• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Nie korzystam z butelek. Dopoki walcze o karmienie mam strzykawke i sonde (rurke).

Teraz przy Zosi ten czas leci jak szalony, a w ciazy tak sie dluzyl. U Ciebie juz prawie pol roku po cc, a pamietam jak wczoraj...

jestem, szalony dzień miałam - spacery między burzami , zakupy, obiad, mama przyjechała po pracy i padłam teraz na krzesło, zaraz kąpanie ...

anisiaj , ja kąpałam codziennie ale było u nas 30 i więcej stopni... resztę dziewczynki napisały , ja tak samo oczka przemywałam solą fizj. buzię wodą przegotowaną, dopiero jak miał 7 tyg i wyszedł mu trądzik niemowlęcy to używałam biodermy płynu micelarnego dla niemowląt,a kremu dopiero jak miał suche policzki od kaloryfera (suche powietrze) i to był krem emmolium
ja chcę ciasto :))))))))))
jak to brat m Wam nie pogratulował ????????????????

bobo ale masz grzeczną córcię - pozwoliła Ci włosy zafarbować - fajnie :)))) jak było u rodziców???

Dzieki Bietka :) po prostu, dostal smsa za,zdjeciem i info od m i sie nie odezwal kilka dni, a potem m mial sprawe i musial sie odezwac pierwszy. Jego zona mi pogratulowala po moim smsie, a on nic.

hej laseczki :)

jestem ale padam na pysk , w sobote pojechalismy do znajomych i oni wpadli na genialny pomysl ze przyjada z nami i mielismy gosci do dzis wrrrr nie bylam tym zachwycona bo zamiast intensywnych staranek mielismy gosci :( wczoraj bylam na pobranoiu krwi i gin powiedzial ze owu dzis wieczorem albo jutro rano wiec bedziemy zaraz dzialac hehe a jutro rano jade na usg. uciekam do mezusia , pozniej postaram sie Was nadrobic ale od jutra wracam na pelnych obrotach :tak::tak::tak:

MILEGO WIECZORU BABECZKI :)

U mnie juz nie tak latwo, ciagle chce jesc, oczy jak 5zl i nie spi. Przed chwila mnie skopala, zla,ze pokarm nie leci. Tylko,zeby lecial trzeba ssac, a nie przylozyc usta i czekac. Trace nadzieje w takich chwilach.

Smerfie, dzialajcie dzialajcie :)

reklama
smerfie działać, działać, masz wolne od bb - daję Ci urlop - w sypialni się meldować :-) bobo jutro, albo pojutrze jakiegoś skróta napisze i już :)))))

bobo aaaaaaaaaa m był już myślałam że Ty z Julą dajesz radę :) no zmęczona podróżą ;-)

anisiaj walcz :* jeśli masz siłę, choć odrobinkę... nie wiele mogę pomóc bo ja na tym polu poniosłam porażkę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry