• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
jestem w poznaniu :)

anisiaj julka dostala na chrzciny kase od tesciowej mojej ciuchy oczywiscie za duze mleko i kase, dostala tez od cioci m sliczny wisiorek z aparta taki bucik :) na teraz to wiadomo ze nie ale na pozniej bedzie jak znalazl :)
jesli chodzi o przemywanie buzki to ja Julce na poczatku tez przemywalam sola fizjologiczna ale polozna mi powiedziala ze szkoda buzki na ta sol i ze to nie jest dobre dla dziecka i przemywalam wacikiem z ciepla przegotowana woda i smaruje po kapieli jej buzke kremikiem ziajka dla niemowlat i ma super buzke :)

Anisiaj, oczka solą fizjologiczną, gdybyś zauważyła że bardzo ropieją i dużo tej ropy to trzeba masować kanaliki. Natomiast buzię tak jak Bobo przegotowaną wodą i miałam też krem oilatum-bezzapachowy, nieuczulający. Białe pory znikną, skórka musi się przyzwyczaić do nowych warunków.

co ja bym bez Was zrobiła?:)

dzięki kochane. głodomór śpi, mamy z m chwilę na ciasto. ale to wszystko inaczej smakuje od kiedy jest dziecko, nawet ciasto jest smaczniejsze, bo staje się czymś wyczekanym, chwilą spokoju ;)

bobo, a ten krem jest do buźki? możesz podać mi link?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry