• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
witam z kawą :)

ale produkcja :) m mi grozi rozwodem przez bb ale co tam rozwód jak tu tak wesoło po 22 :-D:-D:-D:-D

Krysia trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&& wszystko będzie dobrze :*
smerfie no jak tam foch w sypialni ?
bobo wiesz co :)
97920.1.jpg

myślałam że jesteś kobietą :)
aga tęsknisz za m ? dzieciaki tęsknią ... napisz coś o Kubusiu :) co potrafi? jeździcie w spacerówce ? co jada ?
anisiaj super - będziemy ze smerfie i bobo w tych samych rybaczkach a na niedzielę wystroimy się w spódnice i cały zalew nasz :-D:-D
justi jak tam kochana ? dajesz radę ?

Bietka, właśnie odwiozłam młodego do babci, i musze się wziąć za pracę, trochę faktur, paczek, na pocztę, do UG, wystawiania na allegro, poźniej obiad szybko zrobić, lecieć na budowę do chłopaków z obiadem, pojechać po Kubcia, i później to za wiele nie zrobię, tylko zabawy i spacery z Kubą:)
Patrzę na polskiego busa, bo jak wy będziecie koło 12 w Warszawie to i ja będę na tę godzinę.

Krysia weź przestań, żaden hipcio- myślisz że ja mam ciuchy od prady ? chyba najważniejsze jest spotkanie a nie nasz wygląd.... ja żartowąłam z tymi spodniami i spódnicą...
myślę że znamy się wszystkie na tyle że nasza powierzchowność nie jest ważna - tylko wnętrze :)
wczoraj wysłałam pewnie paczka dojdzie jutro

bobo doszła przesyłka ?

justi wow szalony dzień

aga jak masz chwilkę to wyślij mi na meila zdjęcia Kubolka ja wstawię na g :) może masz zdjęcia z komunii ?

Ostatnia edycja:
Bietka a kupujesz tą spódnice co Anisiaj???

Mnie sie strasznie podoba:) cappuccino albo turkus:)

6 mamo nie tylko ty ja sobie też wyglądam

Bietka Kubuś dobrze dziękuję:) Jeździmy w spacerówce, turla się po całym pokoju ale się nie dźwiga do raczkowania bo ma tyłek za ciężki:) Je normalnie zupki mu gotuję, deserki ze słoiczka, mleko kaszki i chrupki kukurydziane:)

tęskni mi się za m ale dużo do siebie dzwonimy, dzieciaki jeszcze nie odczuły że go nie ma:) ale niech pracuje bo muszę mieć kasę żeby do was przyjechać:)))

Justi kobieto ale zabiegana jesteś

Bobo ty też kupujesz tą spódnicę???

aga bardzo chcę - wiem że anisiaj jst szczupła i dobrze będzie w niej wyglądać, a ja mam bioderka i boję się tych plisów-fałdów i tej gumki
no i musze czekać na dobry humor m - bo mam na koncie 0 zł i przez najbliższe 3 lata to się nie zmieni :-D:-D:-D a on nie chce mi dać upoważnienia do swojego konta, po części go rozumiem ;-);-) hahahaha
i czekam na zdjęcie i czekam aż bobo przymierzy dzisiaj w galerii i da znać czy jest OK

aga Igi zaczął się turlać w wieku Kubolka, a raczkowanie to dopiero 7 miesięcy z hakiem albo później- chyba równe 8 miał jak zaczął już zapierniczać - bo też ciężka dupka do dźwigania, ale jak się turla to zaraz sam zacznie siadać :) a potem to poleci... mój stoi cały czas i chce żeby za rączkę z nim chodzić... kręgosłup mi pada....
wczoraj sam zrobił 8 kroków :)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry