• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Dziewczyny ja tak na szybko z poradni. Spodnica jest fatalna!!! ciasna gumka, musialam podciagnac pod stanik,zeby sie nie udusic. Nie nadaje sie jak ktos ma brzuszek po ciazy lub tluszczyk nawet minimalny. Zdjelam ja po 2 minutach, nie wiem kiedy zaloze, bo ta guma sciska az oczy na wierzch wychodza

jestem :) wlasnie jem sniadanko bo wczesniej bylismy z mala na pneumokokach. nastepne szczepinie jak skonczy rok :) Julcia wazy 7800 . pediatra zrobila wielkie oczy jak zobaczyla ze julka sama siedzi i powiedziala ze juz niedlugo bedzie chodzic :-D pytalam o gluten to powiedziala zeby dac ten miasz z buleczki ale tak po troszku i jak jej nic nie bedzie to juz mozna spokojnie stosowac gluten, na marudzenie zabkowe mowila zeby dac paracetamol przeciwbolowy, no i juz pomalu moge wprowadzac bebilon 2.
bietka w tym filmie to
41605_21433369799_756295_n.jpg
ja w roli glownej hahaha
anisiaj ja w sklepie w galerii widzialam wlasnie dluga spodnice i miala taka fajna gumke co nie powinna cisnac no ale wiadomo tezeba mierzyc
6 mamo jak @? sikalas na tesciora?

Brawo dla Igorka i Julci!!!
6-kowa właśnie......szybko nam tu mów:)
Aga ale masz już wielkiego facecika!!!!
co do kiecki, to ja nawet nie przymierzam, źle się czuję w tego typu spódnicach. A moje biodra..........hohoho nie chcę straszyć:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry