• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
ufffffff

poprasowalam troche ubranek dla Juliski :) dostalam od bratowej po bratanicy duzo , duga bartowa cos tam tez kupila u mama moja tez i sie uzbieralo. trzebabylo poprac no i teraz czeka prasowanko. troche juz poprasowalam, zrobilam wlasnie obiadek i zjedlismy sobie. dzis szef kuchni bobo poleca mloda kapustke z koperkiem i smietanka, ziemniaki, i kotleciki z poledwicy :)
6 mamo bedzie dobrze :)
anisiaj, bietka ma racje ja juz weteren operacji i juz nic nie straszne mi hehe.

Anisiaj, paczka wysłana:)
6-kowa, będzie dobrze!!! rozmawiałaś z dziećmi o ewentualnym nowym domowniku?? jak reagują?
Bobo, ja wczoraj miałam dużo prasowanka, dzisiaj odpoczywam-prawie:)

Dzwonił dzisiaj pan wychowawca z przedszkola Kuby i zaprosił nas na 29.06 na dzień dziecka w przedszkolu, żeby Kuba zapoznał się:) Facet-opiekun jest super.

Dziewczynki moja mama chwilkę po 15 została przywieziona na swoją salę.Miała operację laparoskopowo,dostaje kroplówki i jakiś antybiotyk.Wieczorkiem do niej pojadę,to dowiem się jak się czuje i jak to wszystko wygląda.

Justi o ewentualnym domowniku nie rozmawiałam jeszcze,ale Kamila czasami mnie nagabuje,że chciałaby mieć młodszą siostrę.

6mamo, teraz będzie już tylko lepiej, pomału mama dojdzie do siebie!

justi, dziękuję! przelew poszedł wczoraj

smerfie, baaaaaaaaaardzo dziękujemy z Zosią :) ubranka są śliczne i tyle tego, szalona Ty! Wielki buziak od nas, jesteś kochana :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry