Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

czyt.Zielonej Górze)konowały pracują.Będę starała się przesunąć jej ten wyjazd na wcześniejszy termin,może wezmą pod uwagę moje zasługi jako Zasłużonego Honorowego Dawcy Krwi.MOże być przezroczysty, żeby było widać co jest w środku. Na masło może być cały zamalowanyCzy ten słoik w pszczółki ma być przezroczysty ???
Bietka, wiem, że rok to standard to samo mówiło mi już dwóch lekarzy, ale jak widzę, że niektórym udaje sie przy pierwszym strzale (wiekszość znajomych) to zastanawiam się co jest ze mna nie tak, że juz 9 cykl i nic. To takie demotywujące :-(cześć Wam
My już po spacerku, upał u nas .... :-) pies wypił miskę wody i poszedł spać - ja chętnie zrobiłabym to samo, ale M o 16 wróci, więc jakiś obiad muszę wykombinować :-)
bobo ja też nie lubię basenów, a podobno w ciąży to najlepsza forma ruchu![]()
justi, aneczka, 6 mamo ćwiczcie , ćwiczcie odstawianie pieluch bo my będziemy się uczyć od Was
marta Ty masz wizytę we wtorek a ja w środę ;-)- nie martw się wszystko będzie OK !!!!! za niedługo zaczniesz czuć ruchy i wtedy już będziesz spokojniejsza, powiem Ci że dla mnie wizyty co 4 tyg też są koszmarne!!! dłuży mi się czas !!!! głowa do góry &&&&&&
dzoana znam mnóstwo par, które starają się dłuuuuuuugo - ja też myśląłam, że to takie proste...a jednak 6 m-cy ... się nie udawało :/
Moja przyjaciółka zaszła w ciąże po 2 latach - a już myśleli o adopcji - kochana nie martw się- na 100% zostaniesz mamą - My tu przynosimy szczęście :-) zrobisz badania, M może się zbada jak Wam lekarz zaleci... i nim się obejrzysz będziesz w brzuszku nosiła fasolinkęU nas normą jest rok starań u zdrowych osób, więc macie jeszcze troszkę czasu.
Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&
kochane byłam po mleko w sklepie i wstąpiłam do taniej odzieży - wstawiam zdjęcie co upolowałam![]()