Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no to jesteśmy w identycznej sytuacji ... przez te przeklęte pieluchy muszę w poniedziałek oddać jej mocz na posiew czy nie ma jakiejś bakterii ...Aneczka marzenia! i długgga droga. Jak spędzam z nim weekendy to walczę z pieluchami. Ale......... piękna, ciepła sobota, wyszliśmy na dwór w majteczkach, bez pieluchy. Z 1000 razy pytałam czy nie chce mu się siku, za każdym razem mówił że nie. Nie minęły 3 minuty jak woła "mamaaaaaaaaaaa" ale niestety mokre gacie mu nie przeszkadzają i może się i tak bawić. Więc po 4 zmianie ubrania włącznie ze skarpetkami dałam chwilowo za wygraną. Jak znajdziesz złoty środek to nie zapomnij o mnie!!!!:-):-)
.chociaż o tyle dobrzeHeheh, też aparatka:-) u nas z kupą jest tak, że sam się przyznaje że "ee" zrobił. I jak ma kupe w pieluszce to nie usiądzie:-)
ja szukałam sposobów odpieluchowania i na jednym blogu babka odpieluchowała syna w 5 dni .. załamałam sie i więcej nie czytamWitam się słonecznie!!!
Dzieciaki w szkołach,przedszkolu,na maturze i tylko mały Franc ze mną został.Ale on nadrabia za całą szóstkę.
Anaber za egzamin,będzie dobrze!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Aneczko,justi mojemu Franulowi też ani kupa,ani siku w pielusze nie przeszkadza i na dzień dzisiejszy nie mam bladego pojęcia jak go odpieluchować.Wczoraj opadła mi kopara bo powiedział ku.wa i tak mnie zatkało,że nie zdążyłam zareagować.
Ewelina dziś zdaje rozszerzony angielski,a wczoraj zdawała ustny i dostała 30/30 czyli komplet punktów.Ale obawiam się o jej matematykę,bo z tego co opowiadała,to może nie nazbierać potrzebnych procent czy punktów,boję się,ale czas pokaże i musimy czekać do czerwca.:-(
Joweg będzie dobrze,musi być i zdrowia i wiary w siebie i własne siły dla twojego M.No i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wszystko dla Was!!!
No a ja mam na nazwisko Prorok i wedle życzenia prorokuję ci kochana chłopca i dziewczynkę,a to trzecie maleństwo powinno być w gratisie,a płeć niespodzianką.