reklama

Nasze sprawy...

dzoanko teraz jestem u rodzicow :) w poznaniu tez mam przedszkole nawet dwa kolo siebie ale ich nie slychac hihi a mieszka sie super teraz juz za zadna kase nie poszlabym do tesciow lub rodzicow mieszkac hihi , co samej to samej :)

reklama
ja łykam witaminy .. więc nie wiem... hmm tarczycę badałam jakiś czas temu ..
ale pojawił mi się pokarm w piersiach więc chyba to wina hormonów...

moja córa po prostu robi wszystko co ja ... non stop obok ehhh

Nie lubię orzechów hihi kupiłam to masło z ciekawości i blleee potwierdza sie że nie lubię orzechów :)

Laski ja łysieję ... mam ponad 3 krotnie cieńszą kitkę .. codziennie garści włosów mi lecą ... nie wiem co sie dzieje , pon jadę do rodzinnego po skierowanie na badania kompleksowe ...
Muszę ściąć włosy :(( nie przeżyję takiej straty ....

ostatnio kiepsko z kasą więc chyba powiem mężowi że jak się odbijemy to uczcimy jego urodziny na jakiś weekendzik wyjedziemy ..

W planach miałam coś .. załatwiłam nam za darmo 2 tyg nad morzem od 18 maja do 3 czerwca ale okazało sie ze auto nam szwankuje i nie mamy kasy na naprawę więc nie pojedziemy :(((( a chciałam mu zrobić urodzinowy piknik na plaży ...
Aneczka, jak pierwszy raz spróbowałam masla orzechowego (u mojego brata lata temu) to byłam zaskoczona smakiem, jakoś uwidziało mi się, że powinno być słodkie, a tu niespodzianka. I tez mnie odrzuciło, ale po kilku latach mój M sie nim zajadał i tak jakoś sie przkeonałam. A orzechy uwielbiam, każde, a najbardziej macadamia, które są strasznie drogie, wiec pozwalam sobie na nie baaaardzo rzadko.
Włosy pewnie Ci wylatuja ze stresu, ale badania nie zaszkodzą, oby to bylo cos łatwego do odwrócenia.
A wyjazd to super pomysł:tak:
Dzwoniłam do szkoły i wiecie co ta bezczelna baba dyrektora odłożyła mi słuchawkę ! no masakra zdążyłam tylko się przedstawić i powiedzieć w jakiej sprawie dzwonie SZOK :szok: zadzwoniłam jeszcze raz ale tym razem do sekretariatu i mi powiedziano że ankiety rozdano i w poniedziałek mam dzwonić czy już są
Dzonka witaj psiaczki są kochane ja uwielbiam wszystkie zwierzątka - oprócz glizd hi hi hi ale najważniejsze to nie trać nadziei !
Aneczka na włosy polecam silice nie droga a dobra, brałam ją kiedyś
Bezczelna baba, no wiesz co. Ale ważne, że ankiety rozdane i masz to z głowy. Nadziei nie trace, ale ostatnio szukałam kliniki, która zajmuje się badaniem mojego m i tak rzuciły mi sie w oczy ceny:szok: Na stronie kliniki można było zadać pytanie i odpowiadali na nie, no i tak sobie poczytałam. To straszne ile jest par, które nie od kilku miesięcy staraja się o dziecko, ale od lat:-(

dzoanko wiem ze jestes z lubina :) suonko tez z lubina a ja mam w lubinie rodzinke hihi :)
marta jakos mnie ten basen nie przekonuje mieszkajac tu i slyszac ciagle o nim i w ogole odechciewa sie hehe a po drugie ja nie lubie za bardzo basenow :)

Bobo ile ja bym dała za popluskanie się uwielbiam pływać.... ale mój m nie umie próbowałam go nauczyć ale nie jestem dobrym nauczycielem więc on nie chce ze mną chodzić bo ja pływam a on stoi we wodzie hi hi hi
Dzonka to prawda ceny są kosmiczne moim zdaniem powinno być darmowe! w ogóle zmieniła bym politykę prorodzinną

reklama
Hej Dziewczynki!
U nas dzisiaj superowa pogoda:-):-) zdążyłam uprać, ugotowałam już obiadek i zaraz biore się za pracę.
Marta też uwielbiam basen i pływać. Umiałam pływać tyle o ile, ale mąż mnie nauczył. On mieszkał koło 2 zalewów, więc od dziecka chodził i szybko nauczył się pływać. A Kube jak bierzemy na basen to za nic w świecie później nie chce wyjśc z wody. Czasami aż usteczka ma fioletowe bo mu zimno a ile walki żeby wyszedł:-)
6-kowa dzisiaj córa angielski zdaje??? czy jakiś inny język??
A ja myślałam że tu Poznań góruje:) a okazuje się że Lublin:)
Aneczka też uwielbiam lejdis:-) U mnie moja siostra cioteczna chciała żebym miała córkę, a tu chłopak :-)A kocham go ponad życie i nie zamieniłabym na tuzin dziewczynek:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry