bietka84
szczęśliwa :)
witam porannie, :-) u nas już cieplutko ... więc chyba zaraz zbiorę się na spacer, bo potem znów za gorąco będzie dla mojego włochacza
martasx słodycze to zaraza... mnie odrzuciło na szczęście od słodkiego - teraz tylko czasem jakieś ciacho... ale staram się ... Kochana normą jest 12-16 kg w ciąży,więc masz jeszcze troszkę zapasu... idzie lato, więc zamiast słodyczy można jeść owoce - hurraaaaaaa !!!!! :-)
ja za tydzień mam wizytę ( 16-go) a miesiąc temu było 12 na plusie - ile teraz będzie ?????????????
mam marta przeczucie, że będzie córka
:-)
joweg witaj, nie łam się - tylko myśl pozytywnie, 11 dni zostało i nie przemęczaj się tak ;-)
wiolka uważaj na tym słońcu, kobieto skąd Ty masz tyle siły... ja jak byłam w Twoim wieku ciążowym to spałam non-stop
anaber &&&&&&&&&&&&&& za egzamin
martasx słodycze to zaraza... mnie odrzuciło na szczęście od słodkiego - teraz tylko czasem jakieś ciacho... ale staram się ... Kochana normą jest 12-16 kg w ciąży,więc masz jeszcze troszkę zapasu... idzie lato, więc zamiast słodyczy można jeść owoce - hurraaaaaaa !!!!! :-)
ja za tydzień mam wizytę ( 16-go) a miesiąc temu było 12 na plusie - ile teraz będzie ?????????????

mam marta przeczucie, że będzie córka
joweg witaj, nie łam się - tylko myśl pozytywnie, 11 dni zostało i nie przemęczaj się tak ;-)
wiolka uważaj na tym słońcu, kobieto skąd Ty masz tyle siły... ja jak byłam w Twoim wieku ciążowym to spałam non-stop
anaber &&&&&&&&&&&&&& za egzamin
ja mam wizytę we wtorek na 19 i się stresuję, mam nadzieje że wszystko jest dobrze
jeszcze doszły nam problemy z męża szefem wypłaty nie dał m szuka nowej pracy troche sie tego boje bo wiem że w nowych pracach nie chcą dawać ubezpieczenia a nam ono jest bardzo potzrebne i żeby to była praca na stałe może sie uda
u mnie dzis goraco od rana ide zaraz z nastka bo ją mam w pakiecie mam nadzieje ze bedzie pomagała a nie przeszkadzała Joweg-to powiedz teraz m żeby znalazł tania siłe roboczą bo ty na dniach dzidziole w brzuchu przyjmujesz i musisz sobie odpoczac :-)