reklama

Nasze sprawy...

witam porannie, :-) u nas już cieplutko ... więc chyba zaraz zbiorę się na spacer, bo potem znów za gorąco będzie dla mojego włochacza :)

martasx słodycze to zaraza... mnie odrzuciło na szczęście od słodkiego - teraz tylko czasem jakieś ciacho... ale staram się ... Kochana normą jest 12-16 kg w ciąży,więc masz jeszcze troszkę zapasu... idzie lato, więc zamiast słodyczy można jeść owoce - hurraaaaaaa !!!!! :-)
ja za tydzień mam wizytę ( 16-go) a miesiąc temu było 12 na plusie - ile teraz będzie ????????????? :szok:
mam marta przeczucie, że będzie córka :) :-)

joweg witaj, nie łam się - tylko myśl pozytywnie, 11 dni zostało i nie przemęczaj się tak ;-)

wiolka uważaj na tym słońcu, kobieto skąd Ty masz tyle siły... ja jak byłam w Twoim wieku ciążowym to spałam non-stop :)

anaber &&&&&&&&&&&&&& za egzamin

reklama
Bietka wolałabym nie przekroczyć 12kg ale zobaczymy... Bobo wróci do Poznania to ją będę wyciągać na spacery hi hi hi :-D ja mam wizytę we wtorek na 19 i się stresuję, mam nadzieje że wszystko jest dobrze

ja się zastrzelę ... poszłam na sekundę do furtki bo przyszedł koleś od prądu .. wracam a młoda od drzwi krzyczy z uśmiechem "umyłam !! umyłam""

ja patrzę i wiecie co umyła ??
prześcieradło mojego łóżka ( wczoraj zmeiniałam pościel ... ) a wiecie czym ???
sokiem przecierowym .. banan jabłko brzoskwinia... ehhhhhhhh dobrze że po stronie Tomka hyhy

Aneczka dobre - trójkę z każdej płci ha ha ha ha Amelcie byś musiała chyba przywiązać do siebie ha ha ha moja chrześniaczka jak miała 4 latka to mówiła wypra się

Jestem i ja, wiosenno letnia
dziś przyjdą też bransoletki dla Dżoany a słoik na małą kawę się moczy z naklejek :)
na masło orzechowe muszę poszukać :)
lubisz to prawdziwe amerykańskie masło orzechowe ???????????????? ja kiedyś kupiłam spróbowałam i cały wielki słój stoi w lodówie hhihihihi
Wiesz co, ja robie własnej roboty masełko, bo wychodzi duzo taniej i dosładzam sobie tylko odrobine fruktozą. te kupne maja masę dodatków smakowych i emulgatorów. A ja kupuje orzeszki w stonce za 5zł i tylko w domu mielę i mam gotowe. Mój M uwielbia maslo orzechowe, a i ja czasem sobie skubne łyżeczkę czy dwie. Już nie moge sie doczekać co tam mi wymalujesz:-)
dzień dobry ja na chwilke bo wczoraj od kuzynki nawiozłam sobie tyle zaszczepek kwiaków do ogrodu że nie wiem czy dnia mi starczy żebym to wszystko zasadziła :oo:jeszcze doszły nam problemy z męża szefem wypłaty nie dał m szuka nowej pracy troche sie tego boje bo wiem że w nowych pracach nie chcą dawać ubezpieczenia a nam ono jest bardzo potzrebne i żeby to była praca na stałe może sie uda:sorry2:u mnie dzis goraco od rana ide zaraz z nastka bo ją mam w pakiecie mam nadzieje ze bedzie pomagała a nie przeszkadzała Joweg-to powiedz teraz m żeby znalazł tania siłe roboczą bo ty na dniach dzidziole w brzuchu przyjmujesz i musisz sobie odpoczac :-)
Jak ja Ci zazdroszczę ogrodu:-( Ja to mogłabym zamieszkać gdzieś na wygwizdowie, daleko od ludzi, mieć tylko M, internet, psa, kota i ogród. Moje marzenie:-)
Nie wiem co mężowi dać na urodziny !! chyba nic bo on w zasadzie nic mi nie dał rok temu hyhy
A co lubi mąż?
Hej Dziewczynki

Miłego dnia:-)
Ja zaraz wyruszam w miasto.Chcę troszke kwiatków posadzić i przesadzić.
Buźka
Jak sie dzisiaj czujesz? Glowa juz nie boli.
Anaber, egzamin na pewno świetnie Ci poszedł, trzymam kciuki, kiedy wyniki.
Joweg, trzeba byc dobrej myśli.
Ja ostatnio sprawdzałam we wroclawskiej klinice ile kosztuje procedura in vitro (ze wszystkimi badaniami itd), 12tys:-( Chyba jest poza moim zasięgiem, więc jeśli nie uda sie naturalnie to zostanie nam adopcja psiaka i będzie 2+2:-)
Strasznie mi sie spodobala piosenka Lana Del Rey - Blue Jeans - YouTube Nie wiem co mnie w niej urzekło, jak pierwszy raz ja słuchałam to jakoś mnie odrzuciła, a teraz puszczam ją sobie non stop.

wstalam :) kurde mam przedszkole za oknem i dzieciaki wyszly na podworko i po spaniu haha :)
zjadlam sobie sniadanko i bede sie obijac :)
marta L4 lekaz caly czas musi Ci wystawiac na firme. ja nie pracowalam a miala L4 tez na firme pisane.
a co do kg to nie wstaje na wage jedynie u gina mi kaze polozna :( moge nawet 100kg prztyc wazne by dziecku bylo dobrze i bylo zdrowe a kg sie zrzuci po porodzie :)

moja córa po prostu robi wszystko co ja ... non stop obok ehhh

Nie lubię orzechów hihi kupiłam to masło z ciekawości i blleee potwierdza sie że nie lubię orzechów :)

Laski ja łysieję ... mam ponad 3 krotnie cieńszą kitkę .. codziennie garści włosów mi lecą ... nie wiem co sie dzieje , pon jadę do rodzinnego po skierowanie na badania kompleksowe ...
Muszę ściąć włosy :(( nie przeżyję takiej straty ....

ostatnio kiepsko z kasą więc chyba powiem mężowi że jak się odbijemy to uczcimy jego urodziny na jakiś weekendzik wyjedziemy ..

W planach miałam coś .. załatwiłam nam za darmo 2 tyg nad morzem od 18 maja do 3 czerwca ale okazało sie ze auto nam szwankuje i nie mamy kasy na naprawę więc nie pojedziemy :(((( a chciałam mu zrobić urodzinowy piknik na plaży ...

Ostatnia edycja:
Dzwoniłam do szkoły i wiecie co ta bezczelna baba dyrektora odłożyła mi słuchawkę ! no masakra zdążyłam tylko się przedstawić i powiedzieć w jakiej sprawie dzwonie SZOK :szok: zadzwoniłam jeszcze raz ale tym razem do sekretariatu i mi powiedziano że ankiety rozdano i w poniedziałek mam dzwonić czy już są
Dzonka witaj psiaczki są kochane ja uwielbiam wszystkie zwierzątka - oprócz glizd hi hi hi ale najważniejsze to nie trać nadziei !
Aneczka na włosy polecam silice nie droga a dobra, brałam ją kiedyś

Ostatnia edycja:
reklama
Bobo, jak mieszkałam z Rodzicami na starym mieszkaniu (przed wyjazdem na studia) to miałam okno na przedszkole. Jak tylko sie robiło słonecznie i ciepło (czyt. otwarte okna) to dzieciaki budziły mnie o 8-9 rano:-D A jak w ogóle Ci sie mieszka na własnych czterech kątach?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry