reklama

Nasze sprawy...

reklama
Jestem i ja :baffled: padam i nie wiem jak się nazywam :eek:

MartaSx pracuś heheh raczej nie , jak moge to migam się od roboty :-) tylko zalezy mi na tej szkole bo jęsli teraz w czerwcu nie zdam dyplomu to dopiero za rok mam poprawkę więc zalezy mi bo z drugim dzieckiem cięzko mi będzie.

Aneczka widze ,że ma fejsie sa moje podkładki i świecznik ładnie się prezentują ;) i chyba dość często coś ten kurier nawala co??, albo ten sklep co to wysyła no jak tak możnna kurcze wkurzyłabym i bym cos im powiedziala

Widzę ,ze wszystkie już uciekły :-(

no nic ja mam jeden mętlik w głowie, nie wiem jak napisałam, teraz jak sprawdzam z notatkami to już sie pogubiąłm bo nie pamiętam :no: co napisalam a co nie

Trzymajcie się dobrej nocki papappapapap

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień doberek !!

Anaber trochę to moja wina bo domawiałam kilka rzeczy i nie dopisałam że mają mi zamówinia połączyć tzn napisałam ale w treści przelewu a oni nie przyczaili i wysłali tylko te domówione rzeczy a niestety niezbędny mi preparat jest w tej części która dziś dotrze...
a z tym zamiennikiem badziewnym nie wiem co zrobić ... ehh chyba dam mojej cioci bo ona meble chce sobie dekupażowo zrobić ...

wazony mam już w spodniej farbie więc dziś powinnam skończyć ,
zaraz się ubiorę i Gosiulkowi przemaluję spodnią farbą drugi chustecznik :)
Anisiaj już też w połowie zrobiony

Bobofrutkowe świeczniki Amela mi popsuła i są krzywo więc muszę ponaprawiać :)

dziś przyjdą też bransoletki dla Dżoany a słoik na małą kawę się moczy z naklejek :)
na masło orzechowe muszę poszukać :)
lubisz to prawdziwe amerykańskie masło orzechowe ???????????????? ja kiedyś kupiłam spróbowałam i cały wielki słój stoi w lodówie hhihihihi

Ostatnia edycja:
reklama
martaSX- to dopiero poczatke hehehe :) ale zawsze blizej konca jak dalej :) nie wiem ile jeszcze u tesciow bedziemy mieszkac ale juz mam dosc :( dobrze ze niedlugo transfer a teraz aby do wizyty za tydzien w piatek :)

aneczka-
samopoczucie do bani , lekarz ppiowiedzial ze nie wie jak sie rozmroza zarodki i watpi zeby wszytskie byly dobre :( wiec stresa mam teraz :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry