reklama

Nasze sprawy...

Aneczka byłabym wdzięczna za skany ale ze spokojem :-D
Joweg co tam słychać? widać już koniec remontu?
Skaner jest u teściowej hehe muszę w poniedziałek tam jechać ale jak jej nie bvędzie w domu hihi :)
jakby ktoś coś chciał jeszcze to pytać :)

A i mam pełno przepisów na dania dla dzieci podzielone na miesiace życia
a na mailu mam zabay dla 3 latków i kilka ksiażek o dzieciach i kolorowanki do wydruku :)

reklama
martaSx- raz lepiuej raz gorzej ,roznie bywa :) ale jakos idzie w sumie malo sie widzimy , bo rano wstaje zaraz jade na remont potem obiad gotuje do pracy na remont myc sie i spac !!!:!)

Ale Ty sama ten remont robisz? A czy lekarz może w ogóle coś takiego powiedzieć mój zawsze mnie napawa optymizmem... Trzeba wierzyć, że będzie dobrze i już !

dzień dobry ja na chwilke bo wczoraj od kuzynki nawiozłam sobie tyle zaszczepek kwiaków do ogrodu że nie wiem czy dnia mi starczy żebym to wszystko zasadziła :oo:jeszcze doszły nam problemy z męża szefem wypłaty nie dał m szuka nowej pracy troche sie tego boje bo wiem że w nowych pracach nie chcą dawać ubezpieczenia a nam ono jest bardzo potzrebne i żeby to była praca na stałe może sie uda:sorry2:u mnie dzis goraco od rana ide zaraz z nastka bo ją mam w pakiecie mam nadzieje ze bedzie pomagała a nie przeszkadzała Joweg-to powiedz teraz m żeby znalazł tania siłe roboczą bo ty na dniach dzidziole w brzuchu przyjmujesz i musisz sobie odpoczac :-)

Joweg jeszcze trochę wytrzymasz, a jak m się czuję już lepiej?
Aneczka specjalnie nie musisz jechać to tak przy okazji
od roku mi książek nie oddały więc jadę po ksiażki i po zdjęcia z Ameli urodzin :)

Joweg będzie dobrze zobaczysz !! ja już Ci wróżę ... i wiem jedno .. będzie syn :P

Nie wiem co mężowi dać na urodziny !! chyba nic bo on w zasadzie nic mi nie dał rok temu hyhy

Wiolka nie szalej tak w ogrodzie, ale kurcze z jednej strony Ci zazdroszczę posiedziałabym z Tobą :-D Trzymam kciuki za nową pracę m, nie martw się facetom zawsze łatwiej i szybciej znaleźć niż kobiecie. A powiedz jak się czujesz?
- wklej zdjęcie na grupe brzuszka :-D

A ja mam pytanie do was bo skoro zus mi płaci a ja nie pracuje już w firmie bo mnie zwolnili to jak mam l4 to nadal gin musi pisac na firmę czy jak?

martaSX- w sumie z tesciami , i wiesz wszystkie gruzy od ogrodka musze wynosic i nie czuje rak i nog :( jeszcze mase roboty ale jak pociagniemy prad to powinno juz isc szybciej :)

aneczka- my chcemy dziewczynke :) wiec zmien te wrozby :) hehhehe ale mnie przerazilas tym synem , a moze blizniaki ? co dziewczynka i chlopczyk? byloby najlepiej :)

ale sie boje kurcze o meza o dzidzie zeby sie rozmrozily ehhhhh sam stres , i mam nadzieje ze ten estriadol pomogl :)

Joweg wiesz co ja chciałam bardzo dziewczynkę i bardzo się na to nastawiałam ale po czasie stwierdziłam że już mi wszystko jedno chciałabym żeby się urodziło i było zdrowe. jak na razie to tylko się stresuje czy wszystko będzie dobrze i czekam od wizyty do wizyty
- będzie dobrze nie zamartwiaj się na zapas, wiem że Ci ciężko

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry