reklama

Nasze sprawy...

reklama
Witam i ja niedzielnie:) Póki co piękne słoneczko ale zapowiadali deszcz...
Kubek ma coraz większy katar:( inhaluję go i mam nadzieję że bedzie lepiej.
Aga, nie ma to jak @ przy tabsach:)
Bobo, ja wymieniałam jakiś czas temu na kupony pieniężne. A punkty zbieram głownie w realu i allegro.
Bietka, ja czasami przy niskim ciśnieniu mam tak że głowa mnie potrafi boleć 3 dni pod rząd.

bylam po porodzie i kazal mi przyjsc po 3 @ . teraz czekam na 3 i pojde. pewnie zapisalby mi tabsy a ja nie chce tabsow bo tyje po nich. przed 1 ciaza mialam co 31 dni ale wiedzialam kiedy dostane i w ogole po poronieniu troche sie przestawilo ale zaraz zaszlam w ciaze z Julka.

Dzień dobry dziewczynki!!!

U nas też szaro,buro i ponuro i zimno i na dodatek rano była mega burza.
Co do @ to ja mam w miarę regularnie,a tabsów nie mogę bo moja wątóbka czasami niedomaga.No ale ja na razie nie potrzebuję żadnego zabezpieczenia!!!

Ale dziś i tak radosny dzień bo moja młodsza córcia Kamilka dziś kończy 13 lat.Moja kochana pannica!!!

Bobo, ja ostatnio też zastanawiałam się nad tabsami, ale co mnie odstrasza to tycie po nich. I wcześniej brałam cilest to znowu też robiły mi się plamy na buzi.
Niby teraz są lepsze tabletki ale...
Aga, Kubuś dziękuje ;*
6-kowa, spełnienia marzeń dla Kamilki!!!!

reklama
Krysiu wszystkiego najlepszego dla Kamilki :*

bobo no właśnie obawiam się że tabsy Ci da - jejku nie strasz pogodą ... bo pewnie zaraz przyjdzie od Was na południe

justi dzisiaj 2 dzień, ale lepiej jest ... idę się przewietrzyć - może spacer pomoże :)

aga
a domi i oli są na tyle duże że np. pójdą z Kubolkiem na spacer ???

justi,bobo ja też nie chcę tabsów... nie podeszły mi po porodzie :(

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry