Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
dobra nie bijcie mnie !!!! gosia napisała do mnie na FB i zapomniałam Wam dać znać, czyta nas regularnie, ale jak nadrobi czytanie, nie ma czasu odpisać, remont 2 tygodnie jeszcze potrwa... pozdrawia wszystkich
Buuu, mam wtedy chrzciny i piknik z okazji Dnia Psa, ktory organizujemy z blogerami prosze zmienic date i szykowac duuuzooo jedzenia,bo synowa sie nie oszczedza
Aniś m przyjeżdża na weekend za dwa tygodnie już się doczekać nie mogę, jemu tam wiesz na zadupiu 20 km do najbliższego sklepu ale na ryby sobie chodzi a nie był od dnia ślubu na kajakach popływają ale generalnie cały czas praca od rana do wieczora potem coś zjeść i do spania robią na okrągło bo nawet w sobotę i niedzielę
super Zosia przybrała, za nie długo będzie tylko na cycu i będzie super)
Bietka ja sie też bałam tych szczebelek już nawet nie tego że się uderzy bo nie pierwszy i nie ostatni raz ale bałam się że tak wsadzi nogę ze sobie ją w końcu złamie a tak problem się sam rozwiązał
jestem ufff pierwsza wycieczka zaliczona nie bylo tak zle, najgorzej pod wiatr mam nadzieje ze nie zacznie padac bo bedzie problem
ja mam dobra glowe do jezykow , teraz zaczelam sie uczyc troche francuskiego sama z internetu i musze powiedziec ze niezle mi idzie tylko czasu mam malo