Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Igi chwyta się za uszy - nie wiem czy to etap poznawiania swojego ciała czy coś nie tak??? chyba by płakał przy czyszczeniu uszu ???
gosia przemywam mu tam - myję głowę i takm za uszkami myję dokładnie bo ma potówki, tam ma kręcone włosy i gęste i zawsze spocony - nie protestuje przy dotykaniu uszu
dzięki gosia właśnie ja pamiętam że ból ucha jest okropny i myślę że dałby o sobie znać... a jak jest z zębami i uszami ? one są powiązane? np. trójki - czwórki dolne ????
U nas zapalenie ucha-takie początki zapalenia objawiały się tym że jak go dotykałam to nie bolało...Lekarz stwierdzał zapalenie. Kuba w nocy płakał że go uszko boli, ale póxniej usypiał.
Bietka, weź latarkę i mu zajrzyj do uszka. Jeśli jest w środku czerwone, opuchnięte, dość głęboko, to może być problem.
Przy ząbkowaniu może się ucho odzywać, może się węzeł chłonny odzywać.