Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Zostajemy do piatku,zeby podbudowac hemoglobine. Jestem trupem, kregoslup wysiada, a m bedzie dopiero jutro. Zosia lepiej, wlasnie sie poryczalam,bo godzine karmilam sonda, a przyszla pielegniarka na sile wlala malej zelazo i Zosia wszystko zwrocila, zarzygala siebie,mnie i pol pokoju, a ta pinda "dzieci czasem wymiotuja"
to jest dziecięcy szpital ???
kochana wiem, że dasz radę, wytrwasz do piątku ... a nie mogą jej podać w kroplówce tego żelaza ?
ps no nie za bardzo wyglądał ten lewy, te świecące buty nie teges, choć garnitur może być - la mania - podobno ale ona kurde ładną miała sukienkę - od zienia ;-)
A ja jej sie dziwie,ze miala ta kiecke, bo podobna miala byla juz zona Damieckiego, dwa lata temu. Nie poszla z duchem czasu
Podaja jej lek stymulujacy czerwone krwinki, ktory jest w zastrzykach i chcieli dac mocniejsze zelazo, ale Zosia nie wyrazila zgody. Tak to kliniczny szpital dzieciecy, genialna pediatra nas prowadzi.
anisiaj cieszę się że lekarkę macie super weź namiary w którym ośrodku przyjmuje
no powiem Ci że spostrzegawcza jesteś faktycznie ta od Damięckiego miała taką - a napisali że zień 2013 ;-)
i dobrze Zosiu co Ci będą jakieś żelazo wciskać... zastrzyki wystarczą :-)
a propos pediatry - zadzwoniłam żeby iść z Igim na konsultację, bo ma katar ale głęboko, nie schodzi, tzn nic nie ściagam aspiratorem, chciałam żeby zajrzała do gardła i uszu ...
a ona mówi termin na 20 sierpnia to się uśmiałam
23 lipca mamy mmr więc musi być idealnie zdrowy!!! idę więc do innego!