Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
hmmmmmm ale przy obiedzie pewnie nie będą grać... no ale rozumiem... rok temu też jedliśmy obiad na raty, a babcia spacerowała poza salą z młodym ...
w każdym razie : NAJLEPSZE ŻYCZENIA NA NOWEJ DRODZE dla braciszka
justi Ty chyba nie boisz się jak bobo ???? powodzenia jutro 3 znieczulenia i będzie OK ;-)
Anis pewnie ze z psem mozna Nucia ma u mnie wzgledy ;-) NAJLEPSZEGO DLA BRATA I BRATOWEJ
bobo ja Was nie chce przebic ja sie poprostu boje , ale w glebi serca wiem ze bedzie dobrze , musi byc . Buzi dla Julci i wracajcie do nas szybko :*
bietka spa w blocie rewelacja hehe
Moi goscie jutro jada do Paryza i ciagna nas ze soba m nabral ochoty a ja sie boje , ale kurcze moze powinnam sie dac namowic bo jak gin w srode da zakaz opuszczania domu to moze to byc moja ostatnia wycieczka ...
Witam z rana.
Dentysty się nie boję zaczął pobolewać mnie ząb, a ze nasz dentysa idzie od 19 na urlop, to wolałam to załatwić wcześniej i musiałam wepchnąć się w kolejkę, bo wizyty są zapisywane na wrzesien-październik. Wizyta priv. Edysiek, my też jak wyjeżdzamy to zazwyczaj robimy takie odwyki Anisiaj, miłej imprezki!!! Bietka, u nas lało całą noc i teraz też pada ;/
Miłego dnia dla każdej!