reklama

Nasze sprawy...

Masakra, ale produkcja!!!!
ja skończyłam częsciowo prasować.
Bietka, ja w tel na bb weszłam bez problemu. Wpisałam tylko stronę w wyszukiwarkę i tyle:)
Gosiu, bóle przeszły??
6-kowa to mieliście przeżycia nie do pozazdroszczenia. Na szczęscie dobrze się skończyło!
Aga, hmmm, widzę że u Ciebie z karmieniem malucha to tak jak u mnie:) Pamiętam jak młodemu wprowadzałam do diety rózne rzeczy, a okazywało się że on to już jadł u babci. Do teściowej mam zaufanie co to tego, bo wychowała 2-je wnuków przed kubą i była na bierząco.
Smerfetko, kurde, już nie mogę się doczekać Twojej wizyty jutrzejszej:)))
Kasia, witaj! zapraszamy!!!
Bobo, to wam się zacznie ganianie:) i liczenie guzów:)

Laski, co bierzecie z ciuchów na zlot? ja muszę spakować naszą 3-jkę. Do tego jakieś jedzonko przygotować chłopakom żeby mieli co jeść.

reklama
aga ja tez daje julce probowac. ostatnio dalam jej cytryne polizac , ale jej smakowala haha daje jej bulke, chrupki kukurydziane, probuje szynki ogorka lizala hehe. daje jej rozne rzeczy probowac

Justi ja biorę ręcznik kosmetyki skarpety bielizna spodnie dług i krótkie bluzę japonki adidasy dwie koszulki bez rękawów no i w zależności od pogody przyjadę albo w krótkich spodniach albo w długich

Bobo parówki sa też dla dzieci w słoiczkach.Nie wiem od którego miesiąca. Myślę ze można ale nie jestem pewna.

Justi tak,dziękuję.Niesttey moja cudowna staro-nowa tabletka nie pomogła.:wściekła/y::angry::-(

Miałam iśc spać,noooo.Idę Pa.

Aga, ja chyba wezmę podobnie. W sumie w sob zdecyduję co zabrać z sobą do hotelu. Muszę jeszcze połaczenia autobusowe oblukać.
Wezmę jedne krótkie dresowe, takie na luza:) Ja generalnie lubię luźny styl, także obcasów nie oczekujcie:)

Zabki zyje, ale mam urwanie glowy z Z. Wyjazd ja totalnie rozbroil i drugi dzien z rzedu spi tylko 2h w ciagu dnia, a wieczorami morduje sie,a ona usypia o 22, mimo,ze o 19 kapiel. No i nadal ja meczy chorobsko, ale wierze,ze to juz koncowka. Nie wiem czy to pobyt w nowym miejscu czy ten skok 7-9tydzien, ale ja zero odpoczynku, a rodzice pewnie odliczaja dni do naszego wyjazdu ;)

Przepraszam,ze o sobie, nie mam czasu nadrobic.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry