Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Bobo nie bo on się czołga więc zanim się do czołga to go zdążę złapać bo on jak jest na ziemi a rzadko bo mam wszędzie płytki i się boję więc cały czas na niego patrzę
ja tez mam plytki jedynie kawalek w pokoju mam panele ale to i tak zakryte jest bo tam ma koc i swoje klunkry a lazi po kuchni i korytarzu no wszedzie hehe.
a ja mam dosłownie wszędzie płytki i koc to mi nie za wiele pomoże poza tym on staje na czworakach ale nie ruszy albo robi coś takiego że opiera się na wyprostowanych rękach i nogach głowa w dół a tyłek do góry nie chciałabym zobaczyć ja się walnie o te płytki
kasia witaj jasne ze mozesz sie przylaczyc napisz cos o sobie aga julka staje na rekach wyprostowanych tylek do gory nogi proste i mysli ze wstanie a jak raczkuje to tak smiesznie jedna noge uklada jak piec co sika i podnosi noge