reklama

Nasze sprawy...

dzień dobry

smerfuś.... byle do 17 tzn do 20 ;-):-):-)
bobo, aga, justi - ja nie jadę! nie mogę chodzić na szpilkach (kolana) i nie dopasuje się do rumuńskiego look'u :-D
anisiaj - buziii od cioci dla Z :* tzn od teściowej ... ;-) fajnie że jesteś u rodziców, na pewno pomagają i cieszą się że jesteście.
jak brat jako świeżo upieczony małżonek ? :)
witaj kasia - nie denerwuj się - mówił coś więcej o tym wielowodziu? co masz robić, czy cc będzie? tak rzucił hasło i Ty się denerwujesz ?????? :/
justi burdello bum bum u mnie również, chęć poznania tel. = niemoc do sprzątania :)

Ostatnia edycja:
reklama
bietka ojjjjjjjj no to nie wiem co bedzie jak nie bedziesz miala obcasow .... hmmmm no dobrze zamiast obcasow zalozysz kapcie o takie
61726f1f4bd41b3f.jpg

i pidzamke w panterke co by mi dorownac :-D

Kochane moje :*

Trzymajcie kciuki i nie puszczajcie dopoki nie dam znac , mam stresa ale podswiadomie wiem ze nie potrzebnie bo musi byc dobrze....

Kasiu rozgosc sie u nas :) nie martw sie wielowodziem moja kolezanka to miala i urodzila zdrowiutkiego chlopca wiec glowa do gory

Anis buzi dla Z :*

Bobo, bietka Wy nie wyzyte kobiety jestescie hehe

Milego dnia :)

Czaderskie te kapcie:)
Anisiaj, ja muszę zrobić fotki paru ubrankom i mi się też nie chce:) Chwilowo sukienek nie wystawiam, bo mają jakiś problem z wysyłką. Nie chcę ludzi denerwować. Ale okazuje się że koledze też nie dochodzą zamówione paczki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry