reklama

Nasze sprawy...

reklama
Witaj szostkowamamo:tak: Mam nadzieje że Dzoana-nasza już niedługo do nas wróci Madlen-kochana jak ja ci współczuje nic ci na te mdłości nie dali?przecież ty powinnaś tyć a nie chudnąć mam nadzieje że wszystko sie unormuje przetłumacz temu dzidziorkowi żeby nie wyssał z ciebie całej energii żeby chciaż pozwolił ci jeść. Kobiety mam do was pytanie szukam tortu na ślub i mam dylemat nie wiem czy taniej mnie wyjdzie jak ciasta i tort upiecze nam kucharka czy jak zamówie gotowe w cukierni?Jak myslicie?na 50 osób to torta nie wiadomo jakiego mi nie trzeba nie chce przeplacać

wiolka ja mialam na moje 75 osob 4 torty w tym jeden caly zostal wiec poszly mi 3. torta piekla nam babka co nam ciasta piekla i byl przepyszny. kazdy z tortow mial inny smak :) wg mnie jak ktos umie i ladnie i dobrze piecze to lepiej komus niz cukierni bo cukiernia to masowka nie wiesz czy trafisz na swieza np smietane a to sezon letni wiec lepiej zeby bylo wszystko swieze. lepiej chyba jakby zrobil ktos zaufany kto sie tym zajmuje i to robi :)

U nas robiła ciasta i tort cukiernia, w sumie troszkę po znajomości to było, bo właściciel był naszym klientem. Z tego co się orientuję taniej jest jak robi ciasta kucharka, ale czy wygląd będą miały atrakcyjny bo to też się liczy. Z tortem bym nie ryzykowała:-):-) i kupiła w cukierni. Teraz można wybrać sobie jakąs fajną paterę i przybranie w cenie.

justi to zalezy jaka kucharka robi :) moim zdaniem nasz tort weselny byl lepszy niz taki z cukierni :) a chlebek na powitanie taki upiekla ze mozg staje :) jak dobra kucharka to tort i dobry :)

reklama
Jestem laski pojechałam po tą lodówkę i jestem mega wkur........ normalnie masakra już mam dość tego całego remontu... W opisie lodówka jak nowa rok gwarancji, srebrna amiki za 700zł bo to nie była taka duża tylko gdzieś na 15cm. Ja patrze a tam cała porysowana, lakier na przednich drzwiach dopadnięty w wielkości mojej pięści a facet mi wciska że na lodówkę się do środka patrzy tak mnie wpienił że mu powiedziałam że ma sobie ja zabrać z powrotem....:wściekła/y: jeszcze targować się chciał - a ja nże nie i koniec...
Bobo zrobię obiad i zobaczę te Twoje ankiety ok?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry