Jestem i ja nietoperek

w najbliższym czasie bede Was odwiedzac noca ;-)
Przepraszam że dopiero teraz ale dziś cały dzień poza domem, wrócilam wieczorkiem, jutro tez mnie prawie nie bedzie bo rano jade pozałatwiac pare spraw, do ikei kupic klosz na lampę do sypialni i do Igorka pokoju, a popołudniu mamy gości bo moj m mial dziś 30stkę

. Kupiłam mu fajną bluze, czapeczkę i skarpetki na urodzinki troche mi to czasu dziś zajeło no i kasy poleciało ale co tam 30 ma się raz w życiu

w środe rano ide zrobić reszte badań więc tez pewnie odstoję swoje w laboratorium a po południu do szkoły po wspisy do indeksu.
Macie pozdrowienia od Bietki bo przysłała mi smska

i przekazła, ze pierwszy dzień minął i tesciowa spokojna.
Wiolka smska od Ciebie przeczytałam o 00:30 bo mi sie telefon rozładował i dopiero jak szłam spac to podlączyłam i zobaczyłam ze mam wiadomośc. Kochane jestescie ze sie interesujecie :*
Kurcze ale do czwartku mało co mnie bedzie, w piątek rano jedziemy zamówić części do szafy i jedziemy do teściów bo moj m robi tam 30stkę dla znajomych. I tak co chwila coś

zwariowac można. Jesli bedzie coś nie tak ze mna napewno dam znac

telefony mam wpisane do komórki także bedziecie wiedzieć pierwsze
W czwratek będzie ta trawa z komofrtu więc m bedzie chciał ją jeszcze przyczepić przed wyjazdem, mam nadzieję ze do piątku nie spadnie :-) sajgon mam w chocie okropny komody od Igora pooklejane naklejkami stoją mi w salonie, wózek w salonie, torby z dziecięcymi ubrankami w salonie - MASAKRA jednym słowem a jutro goście dobrze ,ze to sami swoi więc zrozumieją.
Nie wiem co komu mam odpisac bo tak tylko przelecialam dzisiajszy dzień także wybaczcie ale nie daje rady . Spijcie słodko i caluje Was gorąco wszystkie razem