Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Joweg-każda z nas ma jakieś obawy najważniejsze zeby je stłumić i nie dopuścić żeby ogarnęły naszymi myslami musimy być nastawione tylko na dobre myślenie chociaż ciężko to idzie to trzeba sobie powtarzać i sie w tym umacniać:-)
Wiolka,scoti,marta wszystkie brzuchatkowe mamulki nie stresować się,bo ciocia szóstkowa się wkurzy i na tyłek Wam wleje!!! Joweg kochana ciebie też się to tyczy,będzie dobrze.Słoneczko nie wkręcaj się,bo zaraz sobie wyszukasz sraczkę i zapalenie paznokci!!!Ja tempki nie mierzyłam nigdy,ale się pociłam,a z córkami jak byłam w ciąży,to całą twarz miałam w syfach i brzuch na początku jak na @ też pobolewał. Z całego serca i wszystkich sił moich za ciebie kochana i twoje dziedzie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
hey .. aptekę mi zamknęli przed nosem ehh ... zresztą czuję się jak na okres więc chyba doopa z tego wszystkiego
a z pozytywnych właśnie przygarnęłam kotka małego jak dłoń ... jest przezajebiaszczy a Amela dała mu na imię Kowalski taki jest mały Zobacz załącznik 469167
Szostkowamamo-ja sie nie stresuje:-) Aneczkaa-kotek boski wygląda jak krecik A gdzie sie te kobiety wszystkie podzlay?pokazywać sie tu szybciutko Anaber-a ty czemu dzis sie nic nie pokazujesz?