Freya1
Fanka BB :)
Cześć dziewczynki co tam u Was słychać?? ;-)
Skorzystałam trochę ze skrótu Marty i doczytałam, że Joweg po transferze ;-);-);-) Kochana &&&&&&&&&&& już nie mogę się doczekać Twojego testowanka!!!!!!!
Aga gratuluje chłopca!! ;-)
Bobo, Marta powodzenia w pisaniu prac i na obronie!!
Madlen dziękuje za pamięć!! Dobrze, że już się lepiej czujesz ;-)
Anisiaj a Ty jak się czujesz? Kurcze nawet nie mam jak nadrobić...
A co się stało u Dzoanki że musi odpocząć? :-(
Wioluś widzę, że ślub bierzesz kochana!! GRATULUJE!!! U mnie już niecałe 3 tygodnie zostały. Ja będę miała na weselu orkiestrę a na poprawinach Dj.
Szóstkowa mamo powodzenia w starankach ;-)
Justi a co tam u Ciebie?
Aneczka widzę, że na jakimś urlopie była ;-) No i trzymam kciuki za jutro!!!! &&&&&&&&&&&&
Bietka, Gosiulek pozdrawiam!!!!
Skorzystałam trochę ze skrótu Marty i doczytałam, że Joweg po transferze ;-);-);-) Kochana &&&&&&&&&&& już nie mogę się doczekać Twojego testowanka!!!!!!!
Aga gratuluje chłopca!! ;-)
Bobo, Marta powodzenia w pisaniu prac i na obronie!!
Madlen dziękuje za pamięć!! Dobrze, że już się lepiej czujesz ;-)
Anisiaj a Ty jak się czujesz? Kurcze nawet nie mam jak nadrobić...
A co się stało u Dzoanki że musi odpocząć? :-(
Wioluś widzę, że ślub bierzesz kochana!! GRATULUJE!!! U mnie już niecałe 3 tygodnie zostały. Ja będę miała na weselu orkiestrę a na poprawinach Dj.
Szóstkowa mamo powodzenia w starankach ;-)
Justi a co tam u Ciebie?
Aneczka widzę, że na jakimś urlopie była ;-) No i trzymam kciuki za jutro!!!! &&&&&&&&&&&&

Bietka, Gosiulek pozdrawiam!!!!

..
Za parę dni studnie nam 7 lat jak razem jestesmy a 4 po ślubie:-) U nas Kubol jeszcze zapieluchowany.
Anaber-a ty gdzie sie dziś podziewasz? Kochane jak którejś nie odpisalam to prosze mi tu odrazu nawciskać to sie poprawie