reklama

Nasze sprawy...

marta tutaj lekarze bez powaznego powodu nie daja l4 w ciazy, na maciezynski mozna isc od 29tygodnia ale mam nadzieje ze wytrzymam dluzej a potem bede dluzej z maluszkiem w domu.

reklama
marta maz wiesza tv u rdzicow i zeby schowac kable w sciane musi wykluc dziure wielka taka na rure dluga. no i wierci i wierci hihi:) Kochana powiedz mi jeszcze raz od poczatku jak zliczalas ankiety? bo ja cos pomieszalam i juz sie w tym pogubilam i teraz nie wiem juz jak zaczac to wszystko robic :( przepraszam ze znow pytam.
aneczko no to tescior sie przyda napewno i zycze Ci tego odswiezania kolyski :)

Bobo weż sobie jedną pustą ankietę ja robiłam tak że brałam ankiety z odpowiedziami i tak jak mi odpowiadali w tej pustej robiłam sobie kreski później te kreski liczyłam i miałam ile danych osób mi odpowiedziało na dane pytanie. Ilośc badanych osób to jest Twoje 100%. ( masz przykładowo 30 osób i to jest Twoje 100%, w ekselu pisałam odpowiedzi np. tak lub nie jeżeli mi na tak odpowiedziało 20 to robiłam 20/30 i enter procent wychodził sam jeśli na nie 10 to 10/30 i enter)

marta rozumiem pierwsza czesc bo tez robilam sobie te kreseczki ale w przypadku dzieciakow nie zaznaczylam chlopiec dziewczynka i musze na nowo :((((( a o to co napisalas w exelu to juz nic nie wiem :((((( ja mam dosc juz tego wszystkiego buuuuuu

Bobo chcesz to policz te ankiety możesz do mnie wpaść któregoś dnia prócz czwartku to Ci pomogę zrobić w ekselu. No i najlepiej w tygodniu bo w weekend będzie u mnie mamunia.

marta dzieki bardzo :) poprobuje sama jak mi nie bedzie szlo to przyjde w piatek :) kurde masakra z tym. a jak pisalas na pytania gdzie sa wypowiedzi ? gdzie sami pisali co chca itp?
Kochana widze ze masz u siebie tabele i wykresy :) a ja mam miec tylko jedno albo tabele albo wykresy. jak myslisz co bedzie mi latwiej?

Ostatnia edycja:
to już robiłam opisowo wtryniłam w treść.
Bobuś w piątej jadę już po mamcie. Albo wyślij mi wyniki z ankietą i to zrobię w ekselu. A ile masz przebadanych?

Bobo jedno i drugie jest proste i zależy od promotora co chce bo mój zażyczył sobie w tabeli konkretną ilość osób a w wykresie procentowo.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry