reklama

Nasze sprawy...

reklama
aneczkaa-36 ale fakt że jestem w ciąży zmusza mnie do przeróbki sukni kilkaq dni przed slubem będę raczej wypożyczać bo do sierpnia malo czasu ciężko będzie znaleść krawcowa ktora sie podejmie przeszywania nie swojej sukni
dobrze że zadowolona jesteś

u nas jak dostaniemy odszkodowanie i spłacimy ojca Tomka to zależy ile zostanie i może też weźmiemy ślub kościelny .. ja szalenie potrzebuję tego stanu bo na razie jestem wykluczona z kościoła jak to ujął ksiądz który nie chciał nam poświęcić domu podczas kolędy.... w zasadzie żeby zorganizować ślub w miesiąc max dwa brakuje mi tylko kucharek :)

hello jestem, mam mega zakwasy po weekendzie w pracy przez ten urlop wszystko mnie boli alaaaa. Coraz bardziej mnie denerwuja w tej robocie:wściekła/y: w sobote wyszlismy 30min pozniej a w niedziele 45min, pogoda ladna ludzi w sklepie pelno a my mamy za malo pracownikow zeby sie z wszystkim uporac na czas.... nowych ludzi nie chca zatrudniac bo szkoda kasy dlatego my musimy pracowac po godzinach

marta juz sie poprawiam i bede czesciej:-p ostatni tydzien mielismy taka pogode ze musielismy korzystac bo wiecej moze sie nie pojawic;-) ale od dzisiaj ma podobno sie ochlodzic wiec bede tu z wami

aneczko witaj spowrotem czekam na tescik:-) pewnie nie damy rady cie namowic zebys dzisiaj tez testowala????:-)

Wiecie co laski ja na temat kościoła mam własne zdanie że kościół wpieprza się tam gdzie nie ma... u nas na kolędzie wikary ( jeszcze nie byliśmy po ślubie ale mieszkaliśmy razem) nas tak opieprzył że pieniądze to nie wszystko jak mu powiedzieliśmy że odkładamy bo nas na razie nie stać.Leszek się go zapytał to za 50zł wyprawi mi ksiądz mszę ? to nic nie powiedział i się zamknął. A nasz proboszcz ma 2 dzieci. Zamiast wziąć się za sprawy duchowe bardziej się kasą interesują i polityką :wściekła/y:
Scoti ha ha trzymam Cię za słowo a swoją drogą nie idziesz na l4?

reklama
ostatnio miałam ok 20 , no a od ok 15 miałam już plamienia ..
a teraz jest 28 a ja ani nie plamię ani nie zwijam się z bólu . ale może sie przesunął przez wyjazd ..
ehhh sama jestem ciekawa hehe

choć najchętniej poszłabym odświeżyć już kołyskę :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry