reklama

Nasze sprawy...

reklama
joweg kochana zaciskam mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&,poczatki ciazy maja takie same objawy jak zblizajaca sie @,bedzie dobrze ..:tak:
aga ciesze sie,ze jestescie w domku i gratkuje synka :happy:
wiolka jak po usg,bo nie dam rade teraz szukac ..mam nadzieje,ze wsio dobrze ;-)
bobo a jak ty po wizycie,spokojniejsza ?
anisiaj mam nadzieje,ze u ciebie tez idzie ku lepszemu i ze niebawem przelamiesz lek..3mam kochana za ciebie kciuki :tak:
marta ,bobo powodzenia w nauce ,bedzie dobrze ;-)
anaber ciesze sie bardzo,ze nie ma p/cial..,:happy: jedna na tym watku z konfliktem wystarczy :-(
suonko,dzoana co u was ??:confused:
szostkowa jak ida staranka ?
wszystkie pozdrawiam..nie dalam rade wiecej nadrobic..u nas upal niesamowity...i szczerze juz mam go dosyc,bo dla mnie 40st,to zdecydowanie za duzo..a tyle teraz mamy..:szok::szok:,w srode mam wizyte,wiec 3majcie kciuki..nie wiem czy zajzre do was przed wizyta,postaram sie,ale mam straszne adhd..nerwy biora gore..nie umiem usiedziec na tylku 5min...dobrze,ze mam te moje smyki,to czas szybciej leci..
sciskam was..:***********
ps.mam mniejsze mdlsoci..ale dalej nie moge jesc wszystkiego..ale juz bynajmniej nie siedze caly dzien w toalecie..tylko tak troszke jeszcze mnie mdli,ale tak moze byc :tak:;-)

Hej Madlen to dobrze,że nie masz już bliskich spotkań z porcelanką.Za twoją wizytę &&&&&&&&&&&&&&!!!
A staranka w toku,idą pełną parą:-).
Joweg za twoją betkę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!

szostkowa staranka to jedna z najprzyjemnieszych rzeczy :tak:
u nas ostatnio suche dni..teraz nawet moj M.sie zacial..boi sie..przez ten konflikt..a ja jak zaczelam czuc sie lepiej i poczulam slonce,to mnie nosi..ale moj pan,sie boi i mowi,ze nie..chyba ze po wizycie uslyszy od lekarza,ze wolno..
musze zaraz smigac do lekarza po recepte,aby pozniej nie ciagnac mlodego wtaki upal..az sie boje wyjsc na to slonce..,bo na cien teraz nie mam co liczyc..

reklama
Martus ja do niedawna tez nie mialam..bylam jak takie suche drewno :zawstydzona/y:,ale od kiedy czuje sie lepiej,to mi ochota wrocila..ale i tak dalej nic nie ma,bo teraz moj pan sie zacial...tak sie boi,ze :szok:..chyba przyjdzie mi czekac,az sie Malestwo urodzi..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry