reklama

Nasze sprawy...

scoti serdusio napewno bije !!! mi tez polozna najpierw nie moglam znalezc dziecka,a potem serduszka,ale poszla po lekarza i on wszystko znalazl..i dziwie sie,ze u ciebie tez nie poszli po lekarza..:szok:
wiolka moj M.tez mial kilka lat temu pomysl na koscielny..ale jakos nigdy go nie wzielismy..i juz chyba nie wezme..:no:
gratuluje udanej wizyty i malego wiercipiety..jak jest ruchliwe,to dobrze..lepiej tak niz odwrotnie ;-)
anisiaj
to milego pisania i prosze pozniej pochwalic sie artykulem :tak:
aneczka &&&&& za II kreski ;-)
suonko doczekasz sie,doczekasz :tak:
szostkowa u na staki upal,ze pot po tylku leci..a to slonce tutaj jest jeszcze jakies mocniejsze niz w pl.ono nie grzeje,a pali
dziewczyny nie wiecie moze po co ciezarnej wit.D?? bo dostalam kartke ze szpi.ze mam po nia isc,a ze mialam jeszcze inne recepty ,to nie zwrocilam uwagi,ze im lekarz jej nei zapisla..wsumie nie pali sie,bo wsrode mam wizyte to poprosze o nowa kartke,albo niech mi oni dadza..,ale tak se mysle..po co wit.D ??? w tamtych ciazach nie bralam..

reklama
mam nadzieje ze wszystko ok z dzidziusiem ale lzy same cisna sie do oczu:-( po 17 mam spotkanie z lekarzem GP jak on nie znajdzie serducha poprosze o skierowanie na usg bo do nastepnego jeszcze 2 tygodnie a do tego czasu bym chyba osiwiala:sorry2: teraz nawet nie wiem czy przez ostatnie dni czulam ruchy czy cos innego:-(

scoti kochana,bedzie dobrze..i daj slonko zaraz znac,bo ja tu umre z nerwow..na pewno wszystko jest dobrze,Malenstwo zyje,a serduio ladnie bije !!!!!

Jestem kurcze pospałam sobie.
Bobo jak idzie pisanko?
Scoti nie martw się na pewno jest wszystko dobrze.

Ja się z wami pożegnam muszę do sklepu lecieć zajrzę wieczorkiem

Ostatnia edycja:
juz jestem lekarka juz na poczatku mi powiedziala ze nie bedzie szukac akcji serca bo nie robi tego do 21 tygodnia, zmierzyla brzuchol powiedziala ze jest ok jak na ten tydzien, duzo tlumaczyla, uspokajala i kazala czekac na usg 11 czerwca no nic musze przestac sie stresowac i czekac. Glowa mi peka z tych nerwow...

Madlen-dlaczego nie nigdy na ślub kościelny nie będzie dla was zapóźno zawsze jeśli tylko będziecie chcieć możecie go wziąść:tak: Scoti-napewno jest dobrze ja wiem że automatycznie łzy same lecą ale nie denerwuj sie kochana jesteś mlodą silną kobieta twój dzidziol na zdjęciach z usg to wielki po prostu to wiesz jakie serducho musi być duże napewno bije mocno ;-) Joweg-nie dramatyzuj kobieto objawy masz wszystkie takie jak na @ bo sie ich doszukujesz i sie pojawiły wrzuć na luz nie uprzedzaj faktów a zobaczysz że będzie dobrze:-) Scoti widzisz nie denerwuj sie jest wszystko tak jak powinno w inny sposób tam sie ciąże prowadzi nie masz sie czym stresować trzymam kciuki za 11 czerwca Madlen-i za twoją wizyte też

Ostatnia edycja:
reklama
joweg-wiem że tego chcesz ale żeby było po twojej myśli trzeba mocno wierzyc cały czas że jest dobrze wiedzieć ze beta rośnie a na teście wyjdą II piękne krechy i bąbelki sobie spokojnie rosną codziennie sobie powtarzac te dobre mysli i napewno tak wyjdzie:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry