reklama

Nasze sprawy...

reklama
wlasnie anaber gdzie jestes? thinking.jpg

Madlen-dziś moge powiedzieć że czuje z prawdziwego zdarzenia ruchy chcialam Nastce pokazać ale jak trzymala mi ręke na brzuchu to bąbel sie nie ruszał:-)

scoti a czemu nie skierowali ciebie na wczesniejsze usg ?
wiolka ale masz fajnie..ja jeszcze tak nie mam,ale moja ciaza jest mlodsza..na suwaczku jest tc przy cyklach 28,a ja mialam dluzsze..w srode zapytam o dokladny tc

madlen babka pytala sie czy mnie cos boli, czy krwawie albo mam jakas wydzieline czy czuje sie ciazowo i po wywiadzie stwierdzila ze nie ma powodu na wczesniejsze usg i polozna popelnila blad nie powinna jeszcze sprawdzac tetna, M powiedzial ze na skierowanie tez bym pewnie troche czekala wiec mam nadzieje ze wytrzymam te 2 tygodnie..... moglam sciemniac ze zle sie czuje i plamie ale ja tak nie potrafie:sorry2: teraz sie troche uspokoilam bo czulam takie dwa malutkie pukniecia:-)

myslalam przez chwile zeby kupic na amazonie ten detektor tetna ale kurde jak sama nie bede mogla znalesc co jest bardziej niz pewne to jeszcze bardziej sie zestresuje...

Ostatnia edycja:
Szostkowamamo-dobranoc zaglądnij jutro :-) Madlen -cudowne uczucie dzonił do mnie chłopak z orkiestry powiedzieć mi że opuści mi cene na 1600 za noc a jeszcze dzwoniła do mnie znajoma która mi ma dać namiary na kapele która bierze 500-600zł za noc trzymajcie kciuki:-D Scoti-ty sie nie stresuj bąbel rośnie

scoti Malenstwo ma jeszcze sporo miejsca,wiec mozesz miec problem,zeby znalezc serduszko..ale na pewno jest wsio dobrze..najwazniejsze,ze czujesz ruchy..:tak:
szostkowa dobranoc
wiolka trzymam kciuki ;-)
ja juz tez bym chciala czuc takie wyrazne ruchy,ale jeszcze troszke musze poczekac..

reklama
Jestem laseczki zjem coś i lecę do Was ogólnie wam powiem że byliśmy w kawalerce jeszcze odebrac mieszkanie po remoncie - no i muszą popoprawiać

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry